About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, August 20, 2013

Barack Obama Akan Runtuhkan Khabah? Bahaya Agenda Yahudi.


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ.

Ketika ini seluruh umat islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir dan Syria...tetapi sedarkah kita bahawa ini ada episod terakhir permainan Dajjal sebelum beliau membuka Fasa berikutnya...Tahukah anda,sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin....sebaliknya MEKKAH dan MADINAH....dan Tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Zionis (Israel)dan sekutunya Syiah (Iran)......bermula dengan;

-TURKI Uthmaniyah yang ditumbangkan dan Jatuh ketangan Puak Sekular Ekstreme,walaupun kini diperintah Pemimpin "Islamik" Erdogan,Hakikatnya beliau hanyalah Puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang Pengikut Setia Attaturk.

-PALESTIN yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

-IRAQ satu2nya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan diceroboh dan diranapkan,USA dan negara Salib dan Bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

- AFGHANISTAN negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya didunia dirampas oleh USA hasil bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur pada Zionis (Israel).- LIBYA pimpinan Ghadaffi merupakan musuh ketat Negara Salib dijadikan bahan Eksperimen untuk mencetuskan "Arab Spring"...Rakyatnya dihasut untuk "BANGKIT"...dibantu dengan "Bersungguh2" oleh Tentera Salib (NATO).

-SYRIA adalah sasaran sebenar Operasi Arab Spring yang dirancang Zionis kerana sudah tertulis dalam kitab2 lama Yahudi bahawa Syria adalah medan perang Armageddon melibatkan Mesiah(Dajjal) dan Al-Mahdi.

-MESIR walaupun "DISERAHKAN" kepada Dr Morsi dari Ikhwanul Muslimin,kemudian dirampas semula oleh Tentera Firaun moden pimpinan Syiah dan Zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga Umat Islam supaya tercetusnya Armageddon dengan segera.

LIHATLAH...DIPETA,,,SEMUA NEGARA DISEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK......Diakhir Zaman juga sudah tertulis dalam hadis bahawa Tempat Suci umat Islam iaitu KAABAH akan diruntuhkan oleh LELAKI dari HABSYAH diberi kepercayaan memerintah Rom.......

SIAPA LELAKI HABSYAH INI.? Semua sedia Maklum...ROM dizaman moden sekarang sudah berhijrah dan kini dikenali sebagai USA melalui sejarah panjangnya.....dan satu-satunya lelaki Habsyah(kulit Hitam) yang memerintah ialah Presiden terkini mereka iaitu BARRACK OBAMA.....Ciri-ciri Obama juga mirip seperti yang digambarkan Rasulullah mengenai lelaki Habsyah yang meruntuhkan Kaabah melalui Hadis Riwayat Al-Bukhari dan At-Tabrani:

DI ANTARA TANDA-TANDA AKHIR ZAMAN IALAH BILA MASA KAABAH AKAN DIRUNTUHKAN DAN PELAKUNYA SEORANG LELAKI BERKETURUNAN HABSYAH YANG DILANTIK MENJADI PEMERINTAH ROMAN.SUBHANALLAH...KITA SEMAKIN HAMPIR......!!!. 

5 comments:

Anonymous said...

blog paling bodow dr dulu sampai sekarang.. tokguru? tuih...

hobo562001 said...

Kepada Anon 4.05,
Apalah awak ni... Kalau tak suka jgn baca. Kalau tak setuju beri pendapat.. tak payah meludah benci.

Saya rasa awak ni sentiasa mengangap org lain salah dan awak betul dan awak hidup dengan bersikap demikian. Tapi saya tak hairan sebab di kampong saya pun ada orag berperangai macam awak. Agaknya awak ni org yang kecewa dengan kehidupan diri sendiri tapi tak mahu mengaku.

Kalau pandai sangat ajar org, kalau bodoh belajar, kalau tsk cukup duit, berusahalah lebih.

Mengaku ajelah awak gagal dalm SRP banyak kali.

Melayu beradat said...

Betul !!! hanya orang yang tidak bertamaddun aja akan bersikap biadap dan kurang ajar. SRP!!! tak mungkin !!! tak sekolah kut....hanya sekadar tadika kerana terbodoh sangat tak naik2 sekadar boleh menulis dan baca aja spesis "kanibal" ni.....

Anonymous said...

Orang yang suka "tuih" atau "meludah" pada orang lain adalah keturunan anak haram jadah , kerana tiada tata susila

Anonymous said...

AsSalam...

Mcm2 perangai manusia ni... Yg meludah tu sebnrnya jiwanya sdg sakit.. Org sakit jiwa, ubatnya hospital kmdn InsyaAllah blh pulih. insyaAllah! Tapi bgi org yg mcm tu..suka suka meludah tu, jiwanya sdg menderita sakit yg amt sgt!

Sayg manusia mcm ni, spesis mcm ni akn lahir lgi dlm kalangn klrganya nnti...sampai Kiamat klu tak berubah! Itupun klu Muslim klu bukn Muslim? Haaaa... Jdi Pembakarlah kpd kaum Muslim yg miliki PHD di Dunia ini hgga bawa ke MATI!! Penamatnya? Alam akhirat!
PHD + PEMBAKAR !!! Jwpnnya ? = LU FIKIRLAH SNDRI......