About Me

My Photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

ANWAR PENGKHIANAT

ANWAR PENGKHIANAT

Vote For BN

Vote For BN

Iklan Berbayar

Iklan Berbayar
MEMBELILAH SECARA ONLINE. JIMAT DAN MURAH.

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Tuesday, May 15, 2012

Katanya Ini Adalah Gambar Nurul. Hint Awal Sebelum Video.


Blogger MatKilauPenang ada butiranya tentang gambar ini. Makin panas derrr... Rileks Nurul! Jangan gelabah.. Kalau itu bukan anda, jangan bimbang. Yang hak pasti berdiri...

15 comments:

Anonymous said...

tak dapat nak dibayangkan ... kalo macam ni clear punya gambar .... Mintak dia buat Agreement dengan VirGIN VIDEO .(macam KIM KARDSHIAN buat dulu)

Anonymous said...

Gua konpius.....nurul mana ni admin????

Anonymous said...

rilekssss ..nurul ada ramai nama nurul , nenek aku pun nama dia nurul , nurul tukang sapu , nurul jonggang atau nurul driver teksi ?

atau nurul si anu ..atau si anu , rileksss , sampai masanya pasti akan diketahui juga !!

tapi ..penantian satu penyeksaan ! cisss

Anonymous said...

Tambah dosa la duk tgk ni....hat tgk dosa skali..hat buh bg org tgk..setiap sorang tgk...duk dpt dosa buta2 ja

Anonymous said...

http://www.mobypicture.com/user/labolamagica/view/7945591

original gambar

-tok dalang-

Anonymous said...

Kalau nak kluar jgn la bulan puasa..kurang pahala nanti.

GeramKatNurul said...

hai lah nurul
dah keras dah konek aku ni nurul hahahahah come baby come

Anonymous said...

akan ada tempatmu sudah di sediakan whai pembuat fitnah....

TOKGURU86 said...

Nurul mana erk? Tungguuuu..

Anonymous said...

kadang2 kami yg sokong umno malu la dgn blog pro-umno yg slalu kuar bende lucah.. byk lg isu klemahan PKR nape isu lucah plak.. nnt hilangla kpercayaan org kat UMNO.. tolong la

Anonymous said...

Muslimin dan muslimat dah meluat sgt sgt tektik lucah umno blogger ni. Sebab tu lah rating umno menurun spt di kata oleh merdeka survey.

Anonymous said...

memang standard haram jadah takder lain ingat ni ajer.. untung lah nurul esok hari padang masyhar laknat laknat ni jenuh nak mencari.. nama tokguru kunun.. guru apa perangai cam cibai ni?? Guru Dumbno???

Anonymous said...

http://www.mobypicture.com/user/labolamagica/view/7945591

kantoi lagi.. sah sah bukan nurul.. taubat lak tokbulu..

eerzan said...

kat sini ade yg kantoi gak tau, pelik kan? Mcm mana tahu laman web site tu? Haaaaaaa sah kaki tgk gambar blue kan?

Anonymous said...

nak tahu? sebenarnya ramai pemimpin pembangkang yang mempunyai video ..semuanya dalam tangan bloggers!
cuma bloggers malas nak publish, dulu masa kempen PRU dah nak keluar habis tapi keadaan dan suasana tidak sesuai,
videonya ada, ramai yg tahu dan dah nampak, tunggu masa saja utk meletup!

siapa makan cili dialah rasa pedas!

siapa pelakunya? tunggguuuuu ...