About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, September 2, 2013

MB Kedah Terbaik!! Enakmen Anti Syiah Lulus.Seluruh ummat Islam ahli sunni di Malaysia harus berbangga dengan keberanian MB Kedah Datuk Mukhriz dan rakan-rakan BN beliau yang menyokong sepenuhnya enakmen anti syiah diluluskan di negeri jelapang padi itu.

Sesungguhnya, mungkin dengan cara begitu kita mampu untuk menyekat perkembangan fahaman syiah yang semakin menular di dalam negara kita seperti di bawa oleh segelintir pemimpin PAS.

Sudah pasti ada yang tidak berpuas hati dengan tindakan Mukkhriz ini, tetapi kami ahli sunni ini tetap menyokong penuh enakmen ini.

Persoalannya, kenapa ada 9 ADUN PR yang tidak sokong dengan enakmen anti syiah ini? Barangkali, merekalah yang mahukan syiah ciptaan yahudi ini disebarkan di bumi Malaysia.

Semoga Allah terus melindungi kepimpinan BN di Kedah yang benar-benar mahu melindungi agama Allah dan sunnah Muhammad rasulullah saw.

Najib Razak juga harus berani sebagaimana kerajaan BN negeri Kedah dalam menegakkan yang hak menjatuhkan yang bathil.

KJ pula jangan hanya kuat nak mengampu Najib jer hingga sanggup bidas sesama bangsa tapi bangsa lain diangkatnya KJ.


1 comment:

Anonymous said...

sokong..
hapuskan syiah ..
jauhi wahbi....
tolak ahbash ...
berpengang teguh dengan ali sunnah waljamaah
tapi....
bunuh sekular..
matikan nasionalis
buang kapatilis...

jangan muhriz lupa...
bini kena tutup aurat...
itu aqidah ali sunnah menyakini ayat allah mewajibkan tutup aurat