About Me

My Photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

ANWAR PENGKHIANAT

ANWAR PENGKHIANAT

Vote For BN

Vote For BN

Iklan Berbayar

Iklan Berbayar
MEMBELILAH SECARA ONLINE. JIMAT DAN MURAH.

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, September 2, 2013

MB Kedah Terbaik!! Enakmen Anti Syiah Lulus.Seluruh ummat Islam ahli sunni di Malaysia harus berbangga dengan keberanian MB Kedah Datuk Mukhriz dan rakan-rakan BN beliau yang menyokong sepenuhnya enakmen anti syiah diluluskan di negeri jelapang padi itu.

Sesungguhnya, mungkin dengan cara begitu kita mampu untuk menyekat perkembangan fahaman syiah yang semakin menular di dalam negara kita seperti di bawa oleh segelintir pemimpin PAS.

Sudah pasti ada yang tidak berpuas hati dengan tindakan Mukkhriz ini, tetapi kami ahli sunni ini tetap menyokong penuh enakmen ini.

Persoalannya, kenapa ada 9 ADUN PR yang tidak sokong dengan enakmen anti syiah ini? Barangkali, merekalah yang mahukan syiah ciptaan yahudi ini disebarkan di bumi Malaysia.

Semoga Allah terus melindungi kepimpinan BN di Kedah yang benar-benar mahu melindungi agama Allah dan sunnah Muhammad rasulullah saw.

Najib Razak juga harus berani sebagaimana kerajaan BN negeri Kedah dalam menegakkan yang hak menjatuhkan yang bathil.

KJ pula jangan hanya kuat nak mengampu Najib jer hingga sanggup bidas sesama bangsa tapi bangsa lain diangkatnya KJ.


2 comments:

Anonymous said...

sokong..
hapuskan syiah ..
jauhi wahbi....
tolak ahbash ...
berpengang teguh dengan ali sunnah waljamaah
tapi....
bunuh sekular..
matikan nasionalis
buang kapatilis...

jangan muhriz lupa...
bini kena tutup aurat...
itu aqidah ali sunnah menyakini ayat allah mewajibkan tutup auratIBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI