About Me

My Photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

ANWAR PENGKHIANAT

ANWAR PENGKHIANAT

Vote For BN

Vote For BN

Iklan Berbayar

Iklan Berbayar
MEMBELILAH SECARA ONLINE. JIMAT DAN MURAH.

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Tuesday, June 19, 2012

Panas Line Sket!! Nurul Kantoi.

Gambar hiasan
Cepatlah AAKJ. Rakyat nak tengok adegan Nurul dengan Pensyarah ni. hehehehe.. Gua pun nak layan dan nak jadikan modal bermesra dengan bini gua. hehehehe.. Sabar erk?? Gua tidak ada simpanan video tu melainkan AAKJ. Gua gertak jer.. Nurul dah cuak terrr AAKJ.. Apa lagi? Jom sebar.... hehehehe..

wOOww!! Abang Selak Baju Sayang!!

19 comments:

Anonymous said...

cisss... panas line jer ko TG.

Anonymous said...

Babi tokguru.. hahaha.. Aku x sabar nak tgok..

Anonymous said...

Sial lu.. cuak jer gua.. Igt ada betul tadi..

Anonymous said...

Nurul mana weh? Nurul Izzah ker?

Anonymous said...

Siapa owner blog ni? Mcm sial jer.. Tabur fitnah jer kejer.. Tokguru taik kucing la lu..

Anonymous said...

Pundek. Aku ingat ada video betul.. Cehhh.. Buat suspen jer...

Anonymous said...

BLOG FITNAH..

Anonymous said...

Nurul manakah? Artis kah? MP Kah? Atau siapakah? kekekeke..

Anonymous said...

Nurul mana ni? Majistet kah? Lowyer kah? Atau ahlil muzik? Haha...

TOKGURU86 said...

Hehehehe.. tungguuuu..

Anonymous said...

mesti nurul izzah kan...kalau bapak borek,, anak mesti rintik kan ..kan..

Anonymous said...

mesti nurul izzah kan...kalau bapak borek,, anak mesti rintik kan ..kan..

Anonymous said...

jgn post video yg dlm gambar tu plak.. sbb tu mmg bukan dia pon, nnt jadik fitnah sbb rasanya ramai da taw n da tgk video tu hehehehe...

Anonymous said...

Blog suka buat fitnah.......tak takut azab kuborko!!!

Anonymous said...

oittt bro.. video tu tak betul lah.. gua dah tgk dgn budak2 kita.. salah sorang drp depa ada simpan..kemaruk nak jual video tu pada pembangkang agar dpt bayaran. jgn buat kerja tak senonoh..kita jaga lah adap parti kita umno dan BN. lu jgn asyik nak kejar pagehit yg bukan2.. kalau tak betul tetap tak betul.. jgn duk spin benda2 mengarut.

Shaari Shaari said...

tok guru gelaran utk org yg dihormati tp kau.. "bagus sedikit dr ayah pin"

Anonymous said...

tok guru gelaran utk org yg dihormati tp kau.. "bagus sedikit dr ayah pin"

Anonymous said...

azmin yg muka skema itu pun rupanya ada scandal, inikan pula anuar yg memang muka puaka ..

sedangkan Mustafa PAS pun boleh ada video gelap, haaa ..
sedangkan mat sabu juga ada Normah, 'muka abang bau burit mah'!!

apa pun azmin ini memang keluarga 69, bini dikongkek orang lain ..dapat anak pula tu!

LEBUK PUYAN UBAS said...

Oii puki mak kau...jangan suka buat fitnah ....