About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, April 30, 2012

HarakahDaily Cuba Sebar Fitnah Isu #bersih3 Dalam Ketakutan.

Laporan Harakah Daily
Soalan pertama yang gua nak tanya pada HarakahDaily, kenapa perlu ada soal pada tajuk laporan ini? Sengaja untuk timbulkan prasangka buruk terhadap SB? Dan kenapa Harakah Daily gunakan singkatan SB bukanya perkataan penuh? Jawapanya mudah, sebab yang melapor ini adalah bodoh dan penakut. Kalau tidak ada tanda soal sudah pasti itu adalah statement yang boleh dikategorikan sebagai fitnah. Kalau fitnah maka Harakah Daily mungkin bakal di saman. Sah Harakah Daily penakut nak mampos. Sajer nak spin isu ni supaya rakyat melihat insiden kereta polis melanggar tembok SOGO adalah satu konspirasi.

Laporan Harakah Daily
Apapun terima kasih pada Harakah Daily yang keluarkan gambar ini. Gua menanti sangat gambar sebegini dikeluarkan. Maka terjawablah sudah kenapa anggota polis tersebut hilang kawalan sehingga merempuh beberapa orang perusuh dan tembok SOGO. Untuk makluman pembaca, awalnya kereta PDRM tersebut bergerak perlahan dan masih dalam kawalan ketika melalui jalan tersebut. Tetapi selepas perusuh menyerang anggota PDRM ini dengan membaling objek keras ke arah beliau dan terkena kepala, menyebakan anggota PDRM mengalami kecederaan yang amat teruk sewaktu mengawal pemanduan. Namun ianya tidak mampu bertahan hinggakan anggota tersebut pengsan menjadikan kereta tidak dapat dikawal. Lihat gambar di atas bagaimana salah seorang perusuh membaling objek ke arah anggota PDRM yang sedang memandu. 

-Ayuh Malaysia Kita Doakan Agar Allah Sembuhkan Anggota PDRM Tersebut-

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.