About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, April 30, 2012

Solat Anwar Menjadi Titik Tanya Perusuh BERSIH 3.0

Solat Berjemaah Tanpa Imam
Gua tidak berapa arif dalam hukum hakam ni. Tetapi gua rasa pelik yang amat sangat gaya solat Anwar Ibrahim sewaktu rusuhan BERSIH 3.0. Mungkin ulamak boleh tampil dalam menjelaskan isu ini. Tetapi kalau ulamak Nik Aziz yang tampil, semua manusia dah dapat jawapan lebih awal. Nik Aziz akan cakap, Anwar dalam keadaan darurat maka solat pun tidak menjadi kewajipan kot. hehehe.. Mahu lihat lagi gambar solat Anwar yang pelik? Sila klik sini...

4 comments:

Anonymous said...

Siapa kata x der imam? Lu mmg x nampak imam sbb yg mengimamkan solat tersebut adalah malaikat. Mungkin ini jawapan Nik Aziz.

Anonymous said...

Satu lg tambah bangang pi duduk dpn org solat...just utk ambik gambaq...

TOKGURU86 said...

HAHAHAHAHA..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.