About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, October 7, 2010

Rahimi Osman di Paksa Anwar Ibrahim


Semalam, seluruh Malaysia mendapat berita tergempar melibatkan kes liwat Anwar Ibrahim dengan Saiful Bukhari. Kes ini menjadi semakin hangat apabila bekas pembantu peribadi Anwar Ibrahim iaitu Rahimi Osman telah membuat satu laporan Polis di IPD Klang. Kandungan laporan polis tersebut dikatakan Rahimi Osman telah dipaksa oleh Anwar Ibrahim supaya menandatangani dua pucuk surat akuan sumpah yang diubah kandunganya untuk menfitnah Dato' Seri Najib dan Datin Seri Rosmah dalam kes liwat Anwar Ibrahim dan Saiful Bukhari.

"Disebabkan akuan bersumpah itu tidak benar, saya sekarang ingin menceritakan perkara yang sebenarnya, maka saya telah membuat satu akuan bersumpah yang baru hari ini yang mengandungi cerita benar," laporan polis Rahimi dipetik.

Menurut laporan polis Rahimi semalam, akuan bersumpah pertama ditandatangani pada 28 Jun 2008 di Hotel Quality, Shah Alam dan yang kedua ditandatangani beberapa hari kemudiannya di Petaling Jaya. Rahimi Osman dalam keadaan takut dan bimbang kerana hotel tersebut di kawal oleh pencacai Anwar maka beliau terpaksa menandatangani surat akuan sumpah tersebut.

Semalam, Rahimi Osman telah menyusun satu sidang akhbar bertempat di Restoran Lotus Klang bagi mendedahkan perkara sebenar kepada wartawan. Walaubagaimanapun, sidang akhbar tersebut terpaksa dibatalkan kerana sekumpulan India upahan PKR telah membuat kekecohan di restoran tersebut.

Kak Wan, kami masih menanti jawapan daripada mulut Kak Wan sendiri tentang perangai buruk suami Kak Wan. Tidak ada guna Kak Wan menyimpan rahsia ini lagi. Kami tahu Kak Wan sekeluarga menanggung deritanya.

Wednesday, October 6, 2010

SKANDAL ANWAR TERBARU. HANGAT!!!

Mengikut sumber yang diperolehi, pada jam 4 petang ini Rahimi Osman Pembantu Peribadi Anwar Ibrahim akan membuat sidang akhbar mengenai laporan polis yang beliau buat jam 3 petang tadi. Laporan tersebut dikatakan mengenai kes liwat Anwar Ibrahim dengan Rahimi sendiri. Anwar semakin merana kalau Rahimi Osman akan membuat pengakuan dihadapan umum. Namun, ianya masih lagi dalam proses mengumpul maklumat berkenaan kes ini. harap semua pembaca boleh bersabar untuk menunggu kesahihanya.

Tuesday, October 5, 2010

Layakkah Azmin bercakap tentang Tun M?

Dihadapan ratusan kerusi kosong Azmin Ali seolah macam orang kurang siuman yang bercakap seorang diri. Sewaktu ucapan beliau dalam perhimpunan AMK Gombak, Azmin Ali dengan megahnya mengutuk Tun M yang kononya telah tersungkur di Australia. Azmin seolah begitu gembira apabila mendapat berita bahawa Tun M mengalami sedikit masalah kesihatan sewaktu berada di Australia. Azmin Ali juga berkata bahawa Tun M seorang pemimpin yang tidak pernah membangunkan negara Malaysia. Siapa Azmin Ali ingin bercakap sedemikian rupa? Kalaulah Anwar Ibrahim pon anjing latihan kepada Tun M, Azmin Ali ini umpama Anjing Kurap Anwar yang hanya menanti masa untuk di liwat. Umur baru sahaja setahun jagung dalam dunia politik sudah mahu tunjukkan taring yang tumpul. Tok yakin, kalau Tun M mendengar ucapan Azmin Ali beliau turut tersenyum dengan gelagat anak muda yang bersifat seperti lalang yang mengikut tiupan angin kentut Anwar Ibrahim.
Walaubagaimanapun, Tok berharap Tun M terus bersabar dengan kerenah orang baru ini. Mereka ini masih lagi kosong dalam bidang politik. Mereka fikir politik ini hanya tempat untuk mencari dunia glamour. Tok doakan semoga Tun M cepat sembuh. Kami di sini masih lagi memerlukan idea dan nasihat daripada orang seperti Tun M. Wasalam.

Monday, October 4, 2010

KENAPA PERLU BERSATU?

Salam edulfitri buat ummat Islam di Malaysia. Syawal akan meninggalkan kita 4 hari sahaja lagi. Benarkah Syawal yang dilalui ini diisi dengan perkara yang benar oleh ummat Islam di Malaysia? Bulan Syawal adalah bulan yang terbaik untuk kita bermaafan sesama Islam terutamanya. Namun adakah perkara demikian berlaku di negara kita? Ataupun jurang persahabatan semakin jauh dikalangan ummat Islam di Malaysia ini akibat perbezaan fahaman politik sempit. Pergaduhan mungkin akibat dendam lama ini hanyalah menguntungkan bangsa dan agama yang lain di negara kita.

"Berpeganglah kamu pada tali Allah dan janganlah kamu bercerai-berai". Kalaulah semua ummat Islam di Malaysia ini berpegang kepada ayat di atas, bukankah kita ini sebuah bangsa dan agama yang cukup kuat? Hari ini tok ingin mengajak kita semua cuba untuk membuat analisis berkenaan dengan kerusi Parlimen yang diperolehi parti masing-masing. Selepas kita melihat kerusi tersebut, kita cuba menggunakan akal yang ada dalam diri masing-masing ini dan bertanya kepada diri kita, kenapa perlunya kita bersatu. Semoga analisis yang kita buat itu akan menemui jalan terbaik untuk agungkan agama, bangsa dan tanahair yang dicintai ini. Sekian wasalam.