About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, October 5, 2010

Layakkah Azmin bercakap tentang Tun M?

Dihadapan ratusan kerusi kosong Azmin Ali seolah macam orang kurang siuman yang bercakap seorang diri. Sewaktu ucapan beliau dalam perhimpunan AMK Gombak, Azmin Ali dengan megahnya mengutuk Tun M yang kononya telah tersungkur di Australia. Azmin seolah begitu gembira apabila mendapat berita bahawa Tun M mengalami sedikit masalah kesihatan sewaktu berada di Australia. Azmin Ali juga berkata bahawa Tun M seorang pemimpin yang tidak pernah membangunkan negara Malaysia. Siapa Azmin Ali ingin bercakap sedemikian rupa? Kalaulah Anwar Ibrahim pon anjing latihan kepada Tun M, Azmin Ali ini umpama Anjing Kurap Anwar yang hanya menanti masa untuk di liwat. Umur baru sahaja setahun jagung dalam dunia politik sudah mahu tunjukkan taring yang tumpul. Tok yakin, kalau Tun M mendengar ucapan Azmin Ali beliau turut tersenyum dengan gelagat anak muda yang bersifat seperti lalang yang mengikut tiupan angin kentut Anwar Ibrahim.
Walaubagaimanapun, Tok berharap Tun M terus bersabar dengan kerenah orang baru ini. Mereka ini masih lagi kosong dalam bidang politik. Mereka fikir politik ini hanya tempat untuk mencari dunia glamour. Tok doakan semoga Tun M cepat sembuh. Kami di sini masih lagi memerlukan idea dan nasihat daripada orang seperti Tun M. Wasalam.

No comments: