About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, June 3, 2013

Sensasi Dunia Artis. Nabila Huda Upload Gambar Separuh Bogel Dalam Instagram.


Maaf. Artikel ini bukan bertujuan untuk mengaibkan Nabila Huda. Tetapi, selaku sesama Muslim, adalah menjadi tanggungjawab kepada kita untuk saling memperingati antara satu sama lain.

Tidak manis pada pandangan saya jika seseorang wanita yang mengaku Islam tetapi berkelakuan demikian rupa. Kita tidak mahu, agama lain mencerca agama Islam hanya kerana segelintir ummatnya yang tergelincir landasan.

Barangkali, masih ramai orang bukan Islam yang cuba mendekati Islam merasa amat bimbang dan khuatir apakah Islam ini ajaran yang betul? Kalau Islam agama yang benar, kenapa ada orang Islam berkelakuan cukup aneh.

Islam melarang ummatnya membuka aurat, apatah lagi menunjukkan pada umum alat kemaluan kita melainkan kita manusia yang tidak waras.

Maafkan saya Nabila Huda. Mungkin kes anda ini adalah sebahagian daripada contoh yang berlaku di negara Kita. Tetapi sebagai artis yang meningkat popular, adalah tidak salah anda berkelakuan sopan di depan khalayak.6 comments:

Anonymous said...

NAPE SEPARUH JE..BIARLAH BOGEL TERUS. BOLEH KAMI PAKAT2 TENGOK...PUIHHH.

Anonymous said...

Mantap juga barang Nabila Huda ni erk?

nizamNRU said...

dh semakin teruk dh dia ni...bangga bagi semua tengok aurat dia...astaghfirullahhalazim...

Anonymous said...

mmg tak manis..malahan haram pun...

Mama Ain said...

semoga dia mendapat hidayah untuk menutup aurat.. dan menghormati makna islam sebenarnya. Amin.

Followgram said...

Thank you for keeping this site