About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Thursday, April 4, 2013

Panas!! Video Perihal Nik Aziz Mula Tersebar Di Youtube. #TolakPAS


4 comments:

Anonymous said...

Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

bong dom said...

Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

cozzibay dickson said...

Pada nik aziz, solat orang PKR dan Dap dapat pahala. Sebab itu dia dan pas jadi makmum kepada pkr yg tak ada agenda Islam dan dap yg tolak islam. Mengucap lah nik aziz oiii!!!!

TOKGURU86 said...

Ok bilarentap. aku dah link kan.

Cozz Dick: Nik Aziz dah nyanyok tahap gaban dah..