About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, April 12, 2013

Panas!! Ahli PAS Umum Keluar Parti Dan Sertai UMNO Kerana Video Mustafa Ali. #GE13 #TolakPAS


Dalam siri ceramah Ybhg. Zulkifli Nordin dan Saudara Zaid Mat Arip Mursyidul Am TIBAI di Pasir Salak semalam yang dihadiri kira-kira 6000 orang ahli PAS kawasan Pasir Salam telah umum keluar parti dan menyertai UMNO.


Penyerahan borang ahli UMNO telah disempurnakan oleh mantan Ahli Parlimen Pasir Salak merangkap Ketua UMNO Bahagian Pasir Salak Ybhg Dato Tajuddin Rahman dan AJK UMNO bahagian yang lain.


Majlis dimulakan dengan solat Maghrib berjemaah, solat hajat dan solat Isyak beramai-ramai di perkarangan kediaman Ybhg. Dato Tajuddin Rahman 


Pengumuman keluar parti oleh ahli PAS ini berikutan sudah tidak percaya lagi dengan perjuangan PAS yang semakin lama semakin retorik. PAS juga dilihat hanya pandai bercakap tetapi gagal menjalankan tanggungjawab mereka sebagai pemimpin berimej Islam.


Dengan tersebarnya video adegan seks melibatkan Setiausaha Agung PAS Mustafa Ali menguatkan lagi semangat ahli PAS tersebut untuk keluar parti dan menyertai UMNO satu-satu parti tunjang kepada orang Melayu.

Terpaksa berdiri diluar kerana ruang khemah penuh.


Khusyuk mendengar ceramah oleh Mursyidul AM TIBAI
PRU13 adalah waktu terbaik untuk kuburkan parti PAS dan PKR yang retorik. Kononya merekalah parti perjuangkan orang Islam, akhirnya Allah tunjuk segala-galanya kepada kita.

4 comments:

Anonymous said...

PAS akan bungkus serta gulung tikar PRU13. Tahniah Mustafa Ali... Hehehe

Anonymous said...

ini macam mjlis tahlik bakal arwah parti tua yg nk pergi dh ni..al-fatihah!

Anonymous said...

Mampos dah Mustapa Kamil Ayob calon PKR Pasir Salak.

Anonymous said...

Amin...semoga agama yang suci ini terpelihara..sesiapa yang cuba mencemar nya lagi hatta UMNO sekalipun dimasa depan akan menerima nasib yang sama dari rakyat