About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, March 23, 2013

Secara Terang Pasukan Media Pembangkang Kaki Fitnah. Baca Sini...#NajibSempoi.Isu cincin yang bernilai jutaan ringgit kononya dibeli oleh Rosmah Mansor menjadi bahan kempen yang cukup hebat di pentas ceramah pembangkang. Isu ini kuat dimainkan oleh cikgu yang bangang iaitu cikgu Bad.

Aku tidak berani nak kata samada cincin itu benar-benar Rosmah dimiliki ataupun tidak kerana aku belum pernah bertanyakan sendiri kepada Rosmah Mansor. Aku juga yakin yang Cikgu Bad juga tidak pernah tanya sendiri Rosmah tentang cincin tersebut.

Tetapi apa asas yang menjadikan Cikgu Bad menjaja atas pentas ceramah kononya Rosmah memilik cincin tersebut? Hanya berbekalkan dokumen kemasukan cincin tersebut daripada Kastam, Bad secara melulu terus serang Rosmah.

Kenapa Bad tidak tunjuk pada rakyat dokumen yang ada pada kastam bahawa cincin tersebut keluar daripada Malaysia selepas beberapa hari berada di Malaysia? Hehehe.. Jawapan dia senang, sebab memang Bad nak burukkan Rosmah Mansor.

Dokumen pengeluaran cincin tersebut ke Singapore sudah ada pada tangan kami. Sampai masa kita akan dedahkan mainan jahat dan rekayasa Cikgu Bad yang bahlol ini.

Keratan akhbar yang aku tampal di atas menjadi bukti awal betapa terdesak media pembangkang cuba burukkan Rosmah Mansor. Edisi asal akhbar adalah pada tahun 2008 dan dengan kepakaran media pembangkang mereka telah ubah kepada cerita palsu kononya Rosmah Mansor menabung dari kecil untuk beli cincin.

Bagi media pembangkang, mereka satu fitnah untuk aibkan orang lain adalah satu kejayaan yang cukup besar tanpa mereka fikir soal dosa dan pahala. Maka rakyat mula percaya dengan segala dusta yang dibuat oleh pembangkang.

Kenapa Cikgu Bad tidak cerita pada rakyat yang cincin tersebut hanya masuk ke Malaysia untuk di pamerkan serta duit tiket yang dikutip untuk melihat pemeran itu digunakan untuk membantu pesakit kanser dan OKU? Setelah selesai cincin itu dipamerkan di Malaysia, ianya telah dibawa masuk ke Singapore. Kenapa Bad tidak cerita semua ini?

Aku pernah tengok team Cikgu Bad jual buku fitnah cincin ini kepada rakyat dengan harga RM20.00 setiap satu. Aku khuatir jika Cikgu Bad guna duit hasil jualan buku fitnah itu untuk bagi anak bini makan. Apakah berkat duit yang diberikan kepada anak bini hasil dengan fitnah orang?

Mungkin rakyat akan tanya, kalau Cikgu Bad buat fitnah kenapa Rosmah tidak pula saman Cikgu Bad? Jawapan dia mudah. Apakah dengan saman, pembangkang akan berhenti merekayasa fitnah terhadap Rosmah Mansor? Apakah dengan saman menyaman, Rosmah Mansor akan selamat dari serangan fitnah macai pembangkang? Jawapanya sudah pasti tidak.

Sampai masa, kami akan keluarkan segala bukti dokumen yang mengukuhkan lagi bahawa selama ini Cikgu Bad hanya suap anak bini beliau dengan hasil fitnah terrhadap Rosmah Mansor.

Kalau kita pamerkan video bergerak Anwar Ibrahim dikatakan satu fitnah, tetapi dengan hanya dokumen Kastam macai pembangkang katakan ini cerita benar. Kalau kita muat turun dalam youtube video bergerak Anwar mengayat siswa dikatakan satu fitnah, tetapi kenapa hanya dengan sekeping dokumen Kastam macai PR boleh kata itu semua benar?

Inilah realiti otak macai PR. Pemikiran yang jumud dan tertutup dengan bisikan syaitan, maka segala kebenaran tidak lagi benar tetapi yang banthil itu pula dikatakan sahih.

Semoga dengan pendedahan kami suatu ketika nanti, manusia yang tidak berparti akan rasional dalam membuat penilaian serta keputusan. Kalau yang bangkang, Rosmah Mansor solat pun mereka akan kata itu hanyalah satu pembohongan.

10 comments:

Anonymous said...

Betul tu..sy sokong saudara..

TOKGURU86 said...

Terima kasih saudara atau saudari anon 7:58

Anonymous said...

Fitnah adalah makanan ruji puak pembangkang...

Anonymous said...

Kerana seorang sahaja bernama ANWAR, selurrrrrrruhhhhh bn umno jadi gila babi. yg lebih gila babi ialah DET tun

Anonymous said...

menyesal! silap undi pembangkang tahun 2008! ntah apa2 punye pakatan...huru hara jd nya Malaysia ni! Siut!

Anonymous said...

Blogger tokguru86 ni kaki jilat Rosmah Mansor. Butuh la puak UMNO. Rosmah bunuh Altantuya.. Najib Monggolia..

Fuck UMNO.

Anonymous said...

Macai PR mmg jalang. Tambahan mcm abby mulut sampah tu.. Pompuan jalang 50 juta beb...

Anonymous said...

Kebathilan yang terancang boleh mengalahkan kebenaran yang tidak terancang. Walaupun pembangkang banyak menyebarkan cerita palsu dan fitnah, tetapi kaedah mereka begitu rapi dan tersusun. Ini boleh menjadi ancaman buat UMNO yang tidak menyusun strategi dengan baik. Harap Ahmad Maslan kena main peranan selaku YB yang agak muda dan aktif.

Tok Merah said...

Anon 23/3/2013 9.14pm
Anuwar tu sapa woi, takdenya seluruh UMNO meracau. Begitu juga Ayahanda Tun. Kamu yg meracau sebenarnya bila segalam kepincangan dan keboborkan Anuwar terdedah. Jangan menang sorak kpg tergadai.
Anon 23/3/2013 9.32pm
Cakap memang pandai, bila tanya bukti, tiada. Itulah haprak pembangang. Lagu ya sama yg diulang, yg jelas dah terbukti tidak seprti yg didendangkan pembangang.
Kamu berdua antara manusia yang tak layak langsung dihormati, tak tahu menghargai segala yg ada. Apa sumbangan Anuwar pada bangsa. Perangai Sumbang ada le. Kamu bangang.

Anonymous said...

Kalau ada bukti dedahkan lah,buat apa nak tunggu lagi,dah dekat nak masuk kubur pun nak kencing lagi ka,tak payah la nak pusing cerita,macai makan najis bleh la percaya,tak kan first lady takut kut setakat nak saman,kalau ada undang2 tak mau pakai dah tu nak buat apa? Lu sembang la, lu ingat zaman koboi ka, gentle la sikit,ada otak tapi penuh ngan selut ja