About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, March 28, 2013

Rakyat Malaysia Harus Bersedia Dengan Bencana Ini!! Sebarkan!!

7 comments:

Anonymous said...

Dulu waktu PRU12 saya undi PAS sebab kecewa dengan Pak Lah.. PRU13 saya nak undi BN sbb x yakin dgn Anwar yang banyak skandal luar tabiie.. Terima kasih..

Anonymous said...

Apapun yang Anwar akan lakonkan.. Saya tetap akan pilih BN dari dulu, kini dan selamanya..

Anonymous said...

Anwar ibrahim memang Iblis, penyokong2 je buat buat tak tahu..mereka sebenarnya tahu pemimpin idola jiwanya SAKIT tapi sebab busuk hati..sokong je lah.

Anonymous said...

Aku tak de selera nak undi PR...Seram tengok DAP nak kuasai Semenanjung Melayu. Di Utara anaknya Lim Guan Eng, di Selatan Babaknya..Eloklah tu dah dekat dengan Singapore..harap harap Apek Lim Kit Siang terus berambus ke Singapore sebab geng baik dengan PAP.

PAS dah tak boleh pakai, jadi YES man pada DAP dan PKR. Apa pun boleh asalkan dapat pangkah undi..tak sedar diri..mereka ingat cina cina suka sangat dengan serban, jubah dan janggot mereka tu.

PKR Langsung tak boleh pakai..OUT..sorry ye..Lagi geli geleman ada Pemipin macam tu..Waliyazubillahminzaliq!

Anonymous said...

saya takut undi PR sebab dlm PR yg berkuasa Cina DAP...takut nanti jd mcm Singapura ...azan pun tak boleh...setakat dgr dlm surau/mssjid je...Melayu ditindas...nk cari kedai makan halal pun susah kalau tk pergi kawasan Melayu..sbb tu byk artis dia orang pindah kesini...ni Tanah Melayu...nama asal pun.Persekuruan Tanah Melayu...tp kita kongsi kekayaan bumi ini dgn bangsa lain...tp dia org pula nk halau kita keluar...tgk apa dh jd kat Penang

Anonymous said...

*Persekutuan Tanah Melayu...sori typo

Anonymous said...

Saya setuju sangat dengan anon 5:58