About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Tuesday, March 5, 2013

#OpsSulu #LahadDatu. Gambar Ini Menjelaskan Memang Anwar Dalang Kepada Pencerobohan. Panas!!




Gambar satu, Misuari bersama salah seorang yang mengepalai pencerobohan di Lahad Datu sekarang. Kemesraan Misuari dengan penceroboh jelas terpancar.



Gambar dua, wajah penceroboh terrsebut bersama ahli kumpulan beliau di Lahad Datu. Beliau dilihat seolah ketua dalam gerakan ini.



Gambar tiga, Anwar Ibrahim dilihat sedang asyik berbincang. Hubungan mesra Anwar dan Misuari sememangnya diketahui oleh umum.

9 comments:

Anonymous said...

Mampos ko Anwar Ibrahim... Jawablah Anwar. Nafikan gambar ini!!!

Anonymous said...

Babi la Anwar Ibrahim ni.... Sbb gilakan kuasa, rakyat jadi mangsa..

PAPA GOMO said...

Celako punya anwaribrahim. Bangsat

Anonymous said...

bodo.. tu Ketua Moro bukan Sultan Sulu, nape x letak skali gambar Mahathir/Najib ngn Nur Misuari... bodohhh bangang lah admin nehh..

Anonymous said...

Anon 12.39pm yang bodoh bin bahalol tu hang. Gambar tu memang bukan gambar sultan Bulu tapi gambar pengganas Nor Misuori sahabat baik bos joboq hang

Norazniza Abdul Karim said...

GOOD.... keep it up... biar depa xnak percaya... keluarkan semua...

Anonymous said...

Nak tanya...sapa pulak yang dah pegi ambil gambar penceroboh ni kat dalam hutan Lahad Datu tu....? Kalau dah tahu....dah ada yang first round discuss kot...? kalau tidak camner leh dapat gambar diorang ramai2 ni..

Anonymous said...

Sudah terang lagi bersuluh mmg Anwar Ibrahim dalang kepada semua ini...

kasim baba said...

bangang la sape yg mempersoalkan gambar ni... google ada... apa2 gambar pun dihujung jari kot bro... nak hack komputer org lain pun pakai google lah ngok... Anwar mmg bapak segala pengkhianat!