About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, March 16, 2013

Meletop!! Pihak Pembangkang Sendiri Sahkan Memang Itu Anwar Ibrahim?10 Mac 2013, Khalid Mohd Ismath aktivis pelajar pro Anwar Ibrahim keluarkan kenyataan melalui akaun twitternya berbunyi "Saya tak kisah pemimpin saya LGBT, tak da agama atau sosial. yg penting dia laksana amanah rakyat dan negara serta tidak salahguna kuasa".

Kenyataan Khalid Ismath seolah-olah dia sudah tahu lebih awal yang Anwar (pemimpin dimaksudkan Khalid) seorang LGBT. 
Selepas Khalid Ismath, hari ini lidah rasmi PAS sendiri iaitu harakah melaporkan "Gambar 'Anwar' bercumbu dengan lelaki mula beredar".

Tajuk laporan Harakah Daily seolah mengesahkan bahawa itu memang Anwar. Jika Harakah tidak pasti dengan gambar tersebut sudah pasti tajuk laporan tersebut diakhiri dengan tanda soal. Contoh "Gambar 'Anwar' bercumbu dengan lelaki mula beredar?".

Namun, apapun yang berlaku... bapa U-Turn dan Master Mansuh ini pasti akan salahkan UMNO. Anwar tetap akan cakap semua ini konspirasi UMNO.

Tapi, ada banyak kemungkinan dengan isu penyebaran gambar seks sejenis Anwar Ibrahim ini. Pertama, apakah mungkin ini bertujuan untuk divert isu penglibatan Anwar Ibrahim dengan kes pencerobohan di Lahad Datu?

Kemungkinan yang ke dua, apakah ini jalan untuk Anwar dan pembangkang mencari undi simpati daripada rakyat sebab akhir-akhir ini, ada dikalangan orang UMNO sendiri mahupun rakyat mula muak dengan isu seks melibatkan Anwar Ibrahim.

Kemungkinan yang ke tiga, kematian PI Bala sebagai nyawa politik Anwar terpaksa digantikan dengan modal yang lain bagi meneruskan populariti beliau sendiri.

Apapun kemungkinan yang bakal berlaku... Aku memang yakin yang Anwar Ibrahim memang seorang LGBT.

6 comments:

Anonymous said...

ALLAH MAHA KUASA. YANG BENAR TETAP BENAR DAN YANG BATHIL TETAP BATHIL. TIADA KUASA YANG LEBIH HEBAT SELAIN DARI KUASA ILAHI. INGATLAH WAHAI ANWAR IBRAHIM, BERTAUBATLAH KAMU DAN INGATLAH PESANAN SAIFUL YANG TELAH MENJADI MANGSA AKIBAT PERBUATAN KAMU ITU SENDIRI. DOA SAIFUL TELAH ALLAH MAKBULKAN.

Anonymous said...

Anwar Ibrahim bagaikan dajjal yang berselindung disebalik mulut yg manis.

Anonymous said...

Memang sudah terang yang Anwar ni tidak betul. Anwar Ibrahim iblis bertopengkan manusia. Zionis bertopengkan muslim. Rakyat Amerika bertopengkan Malaysian.

Anonymous said...

Inilah tanda-tanda Allah telah menarik balik nikmat perasaan malu jantan ini. Terlalu kerap sangat brbogel tak kira tempat dan masa. Kemudiannya masih selamba dek kehulu kehilir menjaja fitnah menuduh orang lain tanpa sebarang bukti. Ya Allah, apakah sebenarnya yg Engkau ingin tunjukkan kepada Kami ya Allah. Sesungguhnya kami terlalu jahil untuk menilai kebenaran yg ditunjukkan ini.

Anonymous said...

Tolak Anwar PRU13. PAS jangan jadi bodoh.. Allah dah tunjuk mcm2 pada kita.. PAS jangan buta hati..

Anonymous said...

Agaknye kerja org2 dia gak ni..sape tau dia nk duk hotel mane klu bkn org dia sendiri..emm..