About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, February 28, 2013

Gambar Ini Akan Buat Anda Gelak Selama Setahun!! Kah Kah Kah!! #NajibSempoiSaban hari, rakyat semakin muak dengan pentas fitnah PR. Manifesto pun bukan janji kata PR, sah apa yang diceramahkan semuanya bohong.

Dulu, waktu PAS singgle setiap kali ada ceramah PAS ramai yang akan kerumun. Tapi sejak PAS couple dengan DAP dan PKR, orang mula sangsi dengan PAS.

Mana tidak sangsinya kalau kalimah agong Allah pun PAS sanggup benarkan DAP guna dalam kitab injil.

PAS Kelantan sebenarnya dalam bahaya. Selepas satu skandal demi satu skandal didedahkan, kini PAS Kelantan seolah cacing kepanasan.

Tanah orang asli diberikan pada Cina DAP, RM600 juta berhutang dengan kerajaan persekutuan untuk selesaikan masalah air tapi masalah tidak selesai, gadai kalimah Allah, hudud disingkirkan dalam manifesto PR, dan banyak lagi.

Semua ini telah mula menyedarkan rakyat Kelantan amnya. PAS bukankah pejuang Islam seperti yang digembar gemburkan. Tapi PAS hanyalah pejuang kuasa Putrajaya seperti Anwar Ibrahim.

1 comment:

Anonymous said...

Tengok boleh....percaya jangan. UMNO kilang fitnah negara......