About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, February 1, 2013

Dua Keping Gambar Yang Ada 1 Juta Maksud. #kitsiangkencingrakyat.
Kelihatan Anwar dan wakil pemimpin Hamas menyambut kedatangan wakil pemimpin tersebut dengan upacara memotong kek. Cantikk... Rakyat Palestin di bunuh dengan kejam di bumi Gaza, Anwar ajak wakil pemimpin Hamas ke Malaysia potong kek.

Kenapa wakil pemimpin Hamas yang terpaksa datang ke Malaysia untuk berjumpa Anwar? Kenapa tidak Anwar yang pergi ke Gaza untuk bertemu dengan mereka? Anwar takut kena bedil dengan Yahudi ker? Najib Razak sanggup pergi ke Palestin untuk bertemu dengan pemimpin Palestin. Turut hadir sama Ustaz Nasha dan Jamil Khir yang sedang berdoa kepada mangsa kekejaman Yahudi di sana. 

Aku tidak cakap yang Najib ni baik, tetapi paling tidak Najib berani turun ke medan Perang Gaza untuk hulurkan bantuan kepada mereka, bukanya tunggu orang Palestin datang meraih pertolongan di Malaysia.

2 comments:

Anonymous said...

Anwar talibarut yahudi derrr... Mmg la dia takot nak ke Gaza. Nnt kalau yahudi tahu Anwar pergi Gaza, bantuan kewangan yahudi kepada PKr akan di sekat la kot.

perakinsider said...

Anwar Ibrahim memang manusia yang bacul.