About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, January 10, 2013

Tahniah DAP. Takziah Najib.Selepas 2 ekor pemimpin DAP Perak Ngeh dan Nga rembat tanah rakyat Kelantan, mereka berjaya pula memecahkan perpaduan umat Islam di Malaysia khususnya di Kelantan, Kedah dan Terengganu.

Nampaknya usaha Najib untuk menyatu padukan seluruh rakyat Malaysia tanpa melihat perbezaan agama tidak berjaya kerana DAP berjaya gagalkanya dengan isu kalimah Allah yang boleh mengundang kekecohan.

Selain agenda untuk mengkristiankan orang Islam, aku yakin yang tujuan DAP desak untuk guna kalimah Allah supaya berlaku perpecahan di kalangan muslim seterusnya kepada perpecahan rakyat Malaysia.

Mereka cuba permainkan agama Islam. Mereka mahu tunjuk pada dunia yang orang Islam mudah dipergunakan walaupun majoriti di Malaysia. Bagi mereka, kafir lebih hebat.

Segala usaha Najib selama ini dalam memupuk perpaduan rakyat, DAP akan cari jalan untuk gagalkanya. Inilah ideologi dan pembawakkan komunis dari dulu sampailah sekarang.

No comments: