About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comWednesday, January 9, 2013

Pisau.Net Dalam Bahaya. Ngeh Dan Nga Upah RM1,000.00 Samseng Cari Beliau?


PISAU DALAM ANCAMAN! TERKINI Jutawan DAP dalam laman FB yang dikatakan memberi tawaran RM1000 ringgit bagi sesiapa yang boleh mencari PISAU, dalam artikel yang dipaparkan dalam bahasa Cina yang nampaknya rasis dan tidak boleh dibaca oleh pembaca bangsa lain bermaksud..

Nga kor ming announce RM1000 to assist in identifiying Pisau.net's real nameand adress, olso through Facebook to locatePisau.netto sue him. Nga said, he would not allow such maclicious lie especaially the blogger who misused private documents ofthe salesand purchase agreement.

Nampaknya jutawan nie boleh menyebabkan Pisau terancam, bayangkanlah RM 1000 boleh menjadikan banyak benda boleh berlaku, adakah ini membelakangi kuasa POLIS dan dikira mengancam blogger Pisau dari sgi keselamatannya, terutama nampak perkauman bila disiarkan dengan berbahasa Cina, apa motif untuk beliau buat begini sekalipun nampaknya boleh membahayakan nyawa seseorang.

No comments: