About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, January 7, 2013

Siapa Patut Taubat? Baca 10 Perkara Ini.
1. UMNO tidak pernah menyuruh ahlinya mengkafirkan orang lain. PAS memang suka kafirkan orang UMNO.

2. UMNO tidak pernah menghalang agama lain untuk diamalkan dalam keadaan harmoni asalkan agama tersebut tidak didakwahkan kepada muslim. PAS mengizinkan kristian guna nama Allah.

3. Tidak pernah walau sekali UMNO kata, undi UMNO masuk syurga. PAS pernah kata, undi PAS dijamin masuk syurga.

4. UMNO tidak pernah kata parti lain murtad. PAS banyak kali memurtadkan UMNO.

5. UMNO tidak pernah membela seorang peliwat setelah didapati bersalah. PAS hari ini sanggup mati pertahankan peliwat negara Malaysia.

6. UMNO tidak pernah setuju dengan dasar plural parti DAP, tetapi PAS sanggup tadah telinga dengar cina DAP permainkan ayat suci al-Quran.

7. UMNO tidak pernah makan harta anak yatim, bahkan membantu lagi persatuan anak yatim. Tetapi PAS sanggup tipu duit tabung mangsa Memali.

8. UMNO tidak pernah permainkan hukum hudud, tapi PAS jadikan hukum hudud sebagai bahan kempen PRU13.

9. UMNO petahankan perlembagaan yang menyatakan Islam adalah agama bagi persekutuan, tapi PAS minta perlembagaan itu dihapuskan hingga sanggup duduk diam bila DAP bersumpah jadikan Kristian sebagai agama persekutuan.

10. Belum dapat info yang UMNO balun bini orang dalam rabak keretapi, tapi ADUN PAS selinsing main pantat bini kawan dalam keretapi. Nik Aziz kata Allah dah ampunkan beliau.

11. Anda boleh nyatakan sendiri di ruang komentar.

No comments: