About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comWednesday, January 2, 2013

PAS Akhirnya Akui Hudud Tidak Akan Dilaksanakan Jika Mereka Memerintah.12 janji yang tertera pada billboard di Kelantan, tidak ada satu pun yang menyebut hukum hudud akan dilaksanakan. Tahniah DAP kerana berjaya menghasut Nik Aziz supaya mengabaikan hukum Islam yang diperjuangkan selama ini.

Kesemua 12 janji itu dilihat lebih mengagungkan dunia semata-mata berbanding akhirat. Apa sudah jadi dengan PAS Kelantan? Bukankah agenda hudud selama ini membantu PAS memancing undi dikalangan orang kampung?

Sedih mengenang nasib PAS yang dianjingkan cina DAP. PAS terpaksa ketepikan tuntutan Islam demi survival politik. PAS tidak lagi parti yang perjuangkn ukhrawi sebaliknya perjuangkan duniawi.

Sepatutnya PAS kena berani untuk menjadi tuan utama dalam PR. Janji yang pertama harus diletakkan pada billboard tersebut adalah laksanakan hudud bukanya pendidikan percuma. Janji kedua katanya nak hapuskan tol. Sepatutnya hapuskan maksiat yang berleluasa di Pantai Cahaya Bulan.

PAS oh PAS.

No comments: