About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, December 4, 2012

@abby_abadi112 Jilat Kahak Sendiri.


Payah jenis manusia tidak sedar diri. Menepuk air di dulang tepercik di muka sendiri. Ludah ke langit jatuh atas hidung sendiri. Manusia hipokrit. Hanya ini perkataan yang layak aku berikan pada Abby Abadi.

Dalam twitter terbaru, Abby kata filem dalam TV adalah maksiat yang dilakukan oleh UMNO. Kata Abby juga hiburan dalam TV itu melalaikan hingga abaikan fardhu ain. Abby tahu ker maksud fardhu ain? Atau main hentam jer.


Kalau benar hiburan dalam TV itu melalaikan, kenapa Abby beria-ia promosi cerekarama lakonan beliau yang ditayangkan dalam kaca TV pada 11 November 2012? Apakah ini bukan maksiat seperti yang Abby dakwa? Atau bila melibatkan Abby sebagai pelakon, ini dikatakan dakwah pula?

Macam sial kan Abby? Merata Dulang Paku Serpih, Mengata Orang Abby Lebih. Abby ni jenis sorok muka bontot terjulur. Manusia hipokrit. Orang lain buat semuanya salah, tapi Abby buat maksiat semuanya dakwah.

2 comments:

Anonymous said...

harkkk tuihh!! ludah muka Abby

Anonymous said...

KKKKKKHHHHHAAAAAKKKKK.......Puihhhhh.....Sekali kene sipi2 Ustazoh AB kuis kene muko Hairi Othman....