About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, October 16, 2012

Proksi Israel Yahudi Dan Anwar Ibrahim Pasti Kecewa Dengan Foto Ini.


Kredit diberikan kepada kameraman/women yang snap gambar di atas. Gambar apa ini? Inilah gambar sewaktu konsert BERSIH yang di jalankan di Stadium Kelana Jaya yang boleh menampung 40 ribu pengunjung.

Korang rasa berapa jumlah penyokong BERSIH yang ada dalam gambar di atas? 10 ribu? 20 ribu? 30 ribu? 1 juta? Sila jawab dalam hati anda.

Aku punya anggaran dalam 250 orang termasuk artis, jawatankuasa bertindak, unit keselamatan dan pemimpin NGO BERSIH. Plus mines, adalah 100 orang walk in people.

BERSIH syok sendiri, katanya yang datang untuk tengok konsert ini tidak dibayar elaun. Mungkin ini faktor utama kenapa tidak ramai yang hadir.

Berbeza dengan rusuhan BERSIH3.0 baru baru ini. Yang hadir di bagi elaun makan dan duit shopping. Maka penuhlah perusuh di sekitar Sogo waktu itu bercampur dengan orang awam yang nak tengok monkey-monkey belaan Ambiga melompat.


No comments: