About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Thursday, August 2, 2012

Woow!!!Foto, Love Bite Pada Leher Dato' Siti Nurhaliza?


Pagi ni sambil tinggu kawan untuk satu tugasan khas di Kuala Lumpur, gua sajer search gambar menarik dalam google. Sekali gambar ini yang keluar. Betulkah apa yang dalam gambar ini nyatakan? Apapun, ini hanya untuk sinis pagi hari. Gua tetap tabik Dato' Siti sebagai penghibur nombor 1 negara Malaysia. Sorry Dato' K.. Hehehe

5 comments:

Anonymous said...

Pergh!! Naseb bek ni bulan posa. Geram betul aku tgk leher Dato CTni.

Anonymous said...

Slurrpppp

Anonymous said...

Ko x der kejer la ni tokguru. Cuba posting perkara yg elok2 bulan ramadhan ni. Huhuhu. Tapi aku pun meleleh jer ni.

Anonymous said...

Mmg pun ada..sebab aku yang buat mlm semalam..best kan dato ct. Muah...love u ct..terbaik dr ladang

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.