About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, July 23, 2012

Breaking Video!! Fitnah Terbaru Pembangkang Terhadap Datin Rosmah. Ini Jawapanya.

Gempar terbaru apabila lidah fitnah pembangkang mula menjaja fitnah di bulan yang penuh barakah ini terhadap isteri YAB Perdana Menteri kita. Laman blog milik pembangkang cuba mengaitkan pembaca berita RTM1 pernah berkahwin dengan Datin Sri Rosmah Mansor. Benarkah mereka ini pernah mendirikan rumah tangga dan bercerai?

Pertama sekali, kalau benar mereka ini pernah berkahwin, apa yang menjadi masalah? Bukankah kahwin ini halal di sisi Islam. Kalau benar mereka bercerai selepas kahwin, apa yang menjadi masalah? Di luar sana berapa ramai pasangan yang bercerai berai selepas kahwin. Bukankah kita perlu percaya kepada takdir Allah? Jodoh temuan, ajal maut semuanya ketentuan Allah.

Namun, semua ini tidak pernah berlaku antara Farid Ismeth dan Rosmah Mansor. Mereka tidak pernah berkahwin, inikan mahu bercerai. Bulan puasa sepatutnya kita meningkatkan amal ibadah, tetapi media pembangkang lagi aktif mereka fitnah keji. Ikuti perbualan antara zamzarina dengan mangsa fitnah dalam video di bawah.No comments: