About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, May 14, 2012

Ya Allah!! Kenapa Begitu Sekali Muka Anwar Ibrahim?

Tiada Lagi Seri Pada Wajah Anwar

Berundurlah Anwar Ibrahim

Masih Banyak Bangku Kosong

Duduk Dan Buat Bodoh

13 Mei 2012, Pakatan Pembangkang telah menganjurkan "Amanat Perdana" yang menyasarkan kehadiran 50 ribu orang. Program yang di jalankan di Stadium Melawati ini dilihat tidak mendapat sokongan kerana anggaran yang hadir hanya sekitar 2 hingga 3 ribu orang sahaja. Anwar Ibrahim yang juga Ketua Umum Pembangkang turut hadir menyampaikan ceramah kepada yang hadir. Katanya program tersebut adalah amanat kepada pekerja tetapi ianya bertukar menjadi pentas politik.

Apa yang menyedihkan, MB Selangor iaitu Khalid Gagap tidak hadir bersama dalam program tersebut biarpun terpampang jelas gambar beliau pada kain rentang. Apa sudah jadi? Bisik-bisik, dengar cerita Khalid dinasihatkan supaya tidak hadir untuk elak perkara yang tidak dingini berlaku. Kenapa? Adakah berhubung isu penyebaran gambar skandal Azmin Ali? Azmin Ali adalah orang kuat kepada Anwar Ibrahim. Sudah pasti Anwar benci kepada Khalid Ibrahim yang merupakan dalang kepada penyebaran gambar skandal Azmin tersebut. Cantik ker muka Anwar Ibrahim dalam gambar di atas? hehehehe.. 
 
Mana MB Selangor?

5 comments:

Anonymous said...

Muka Anwar mcm badut.. kekekek

Anonymous said...

takot aku tgok muka Anwar..

Anonymous said...

Tunggu keluar tandok jer...

Anonymous said...

hahahaha.. mampos Anwar..

Anonymous said...

kat poster pun kena pakai gambar lama.. psl gmbr latest dah rupa dajjal..