About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Sunday, May 20, 2012

Nurul !!!!! Video Ini Jangan Anda Nafikan!! CheckMate!!!




Kenapa? Dah muak tonton video di atas? Nak tunggu video Nurul? Sabar derrr.. Sekali lagi gua berkata, video itu tidak ada dalam simpanan gua. Tetapi ada dalam simpanan orang lain. Tetapi sudah pasti Nurul akan nafikan sebagaimana individu dalam video di atas nafikan itu bukan diri beliau. "Perut Saya Tidak Buncit". Harkkk Tuitthhh!!

5 comments:

Anonymous said...

Cepat la sebarkan oit.. Aku x sabar nak layan ni.

Anonymous said...

cepat sket...kasi checkmate terus nurul haram jadah ni....jgn plak korang upload time bulan posa plak....

Anonymous said...

hahahaha.. batal terus pose nanti.. kakakaka

Anonymous said...

Bodoh!da terang2 org lain!bangang!!!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.