About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, April 28, 2012

Info #bersih. Anak Hilang Dari Pangkuan Ibu.


2 orang budak terpisah dari keluarga kini berada di Pejabat Agung PAS. Mohd Amir Mohd Razi (darjah 4) datang dengan emak terpisah di masjid, manakala Mohd Afis dari Rawang terpisah dengan abangnya, Mohd Izwan. Inilah akibatnya apabila melibatkan anak kecil dalam program kotor. Budak-budak menjadi mangsa keadaan. Gua pun tidak faham la dengan juak PR ni. Adakah anak kecil ini faham erti politik? Herrmmm.. U all fikir lah.. Walaupun gua blogger yang benci pembangkang, tetapi gua tetap doakan agar anak kecil ini bertemu kembali ibunya.

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.