About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, April 28, 2012

Foto #bersih . Mangsa Kekejaman UMNO Mati?

Watak Menggantikan Suhardi?
Blogger juak pembangkang menjadikan gambar tersebut sebagai modal untuk menfitnah UMNO kejam, PDRM kejam. Nampaknya skrip lama berulang kembali bagaimana pada BERSIH 2.0 Suhardi yang menipu jadi mangsa kekejaman PDRM. Ingat rakyat bodoh ker? Rakyat dah masak sangat dengan lakonan juak pembangkang. Awal-awal sudah kita agak memang akan muncul watak di atas. Arrow merah tu gua baru edit untuk menunjukkan akhirnya JPAM juga yang bagi bantuan kecemasan. Mana menghilang Unit Amal PAS? hehehe.. Makcik di atas dikatakan lemas kerana dikerumun manusia yang ramai. Akibatnya sesak nafas dan jatuh pengsan. Apa Unit Amal PAS buat, tengok jer? Huh!! Itu ler.. Cari penyakit yang akhirnya, JPAM juga yang membantu.

2 comments:

Anonymous said...

x der kejer cari kejer. Kalau kejer faedah x per la. Ini nak nyusahkan orang lain. Kalau mati mula nak salahkan PDRM. Padahal lemas sebab bau ketiak juak bersih.

Anonymous said...

Unit anjing amal pas tu gagah dgn polis jer..
Ms demo ptptn @ dataran dah nmpk maksiat depan mata bkn nk halang..
jauh sekali nk Call jab. agama..
nmpk Siswi terus terkulai layu..