About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, January 12, 2012

TERBAIK!!! JUMLAH SEBENAR YANG TURUN PERTAHANKAN ANWAR CECAH 100 RIBU ORANG!! LIHAT GAMBAR!!

Reformasi 1998


Reformasi 1998

1998 mungkin rakyat masih bodoh dan rakyat masih tidak kenal siapa Anwar Ibrahim. Ketika itu memang benar ratusan ribu manusia pernah membanjiri jalan raya bagi memberi sokongan kepada Anwar Ibrahim. Waktu itu Malaysia masih ketinggalan dalam dunia teknologi terutama media sosial. Kes salah laku Anwar sukar untuk disebarkan kepada rakyat masa itu. Tetapi hari ini, media sosial mengatasi segala-galanya. 12.30 malam kita tutuh jubor pelacur di Kuala Lumpur, tidak mustahil jika ianya diintip 12.32 malam pada hari yang sama berita tersebut sudah tersebar ke Perlis mahupun Sabah. Kantoi sudah!!! Dahulu Anwar mudah meracuni minda manusia Malaysia kerana lidah beliau yang tajam membuatkan ratusan ribu orang mempercayai beliau. Tetapi ini semua cerita dahulu kala yang mana media sukar untuk jelaskan sebenarnya apa yang Anwar cakap adalah bohong semata. Gua ulang lagi sekali jutaan rakyat yang turun ke jalanan bagi menyokong Anwar adalah cerita 1998!!!

Tetapi sekarang, apa sudah jadi sokongan rakyat terhadap Anwar Ibrahim? 901 menjelaskan semuanya. Anwar semakin takut serta bimbang apabila hanya sekitar 3 ribu orang yang hadir untuk berhimpun di perkarangan mahkamah jalan Duta bagi membela nasib beliau Kata Anwar, rakyat hakim negara dan untuk pengetahuan Anwar, jumlah rakyat Malaysia hari ini hampir mencecah 28 juta orang bukanya hanya 3 ribu orang. Video di bawah menjelaskan segala-galanya.
p/s: Hanya 3 ribu orang tidak percaya bahawa Anwar adalah PELIWAT!!!
Suka Sama Suka

No comments: