About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, January 14, 2012

PEDAS!!! USTAZ AZHAR IDRUS BUKAN TUHAN ATAU NABI OK!!! ANDA HANYA USTAZZzzZZz!!!Hanya ilmuan dan agamawan yang mengenal siapa itu Azhar Idrus. Tahniah buat ulamak muda, anda adalah ikon yang terbaik buat golongan orang muda sekarang untuk terus menguasai ilmu agama. Buat Azhar Idrus, tidak sepatutnya kamu mengeluarkan kata-kata sebagitu dihadapan anak muda biarpun sekali ianya boleh menghiburkan hati pendengar. Walaupun kata-kata kesat hanya sedikit kamu keluarkan sewaktu mengajar tetapi percayalah, kata-kata itulah yang akan diulang dan diamalkan oleh para pendengar sejurus balik dari mendengar kuliah kamu.

Kamu bukan tuhan dan kamu juga bukan nabi hendak menghukum manusia sesuka hati. Mendidiklah dengan ilmu bukanya mendidik dengan kata-kata yang menghiburkan tetapi ianya salah disisi Islam. Gua bukan ustaz dan gua bukan ulamak. Gua hanya blogger jalanan yang memerhati segala apa yang berlaku. Bercakap biar berdasarkan fakta dan dalil yang sahih, jika kamu benar Azhar Idrus.. sila kemukan bank statement atau slip bayaran atau jika kamu ada gambar ulamak muda tersebut pernah terima RM15000 seperti yang didakwakan, sila tunjuk kepada umum.

Jangan hanya kerana kesoronokkan kita terjerumus ke lembah yang hina tanpa kita sedar. Sekian....

2 comments:

Anonymous said...

sape yg cakap azhar idrus ni tuhan atau nabi? bodo punya blogger, nama je tokguru~

TOKGURU86 said...

so jangan memandai nak hukum orang kalau kita sendiri kadang-kadang buat sila. Anda bukan maksum!!