About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, January 26, 2012

FUYOOo!!! STADIUM BARU KELANTAN GANAS!! TAHNIAH TS ANNUAR MUSA!!


Jika dilihat dengan teliti..., stadium akan dibina dengan dikelilingi bahan bina terbaru dari Eropah yang memaparkan dinding luaran yang tembus cahaya. Maka pada waktu malam pada hari perlawanan, Stadium Sultan Muhammad V akan dilihat seakan-akan sedang MEMBARA dan akan menerangi kawasan sekitar. Lampu limpah yang menerangi padang akan dipantulkan ke luar dan kawasan sekitar stadium akan kelihatan bercahaya. Consultant seni bina juga telah dibawa masuk untuk memastikan pembinaan stadium mengambil kira laluan angin agar suasana dalam stadium tidak panas untuk keselesaan penonton.


Tempat duduk penonton turut dibina dengan mengambil kira faktor keselamatan memudahkan keluar masuk.

Kami banyak menerima cadangan agar dibina kawasan tontonan khusus, misalnya untuk Zon Keluarga (bagi mereka yang membawa kanak-kanak), Zon Berdiri (untuk fans yang die hard seperti Ultras) dan juga Zon Istimewa (untuk penyokong yang perlu khidmat khas atau mereka yang mengalami masalah mobiliti). Semua ini telahpun dibincangkan dengan arkitek dan planner bulan lalu. Insya Allah pelan dalam Stadium akan kami paparkan juga tak lama lagi.

Hari Sabtu ini menentang KL, penyokong semua pakat turun Stadium Sultan Muhammad IV ok? Kita bagi preview bagaimana Stadium kita akan dipenuhi selepas dibina nanti! Gomo Kelate Gomo!
TG86: Jika nak mengharapkan kerajaan PAS yang perjuangkan bola sepak Kelantan, alamatnya sampai kucing bertelur pun belum tentu dapat stadium baru. Alih-alih terpaksa guna khidmat manusia untuk jaga scoreboard sewaktu perlawanan berlansung. Tahniah buat Tan Sri Annuar Musa yang bertungkus lumus untuk melonjakkan bola sepak negeri Cik Siti Wan Kembang.

Masalah air cemar pun kerajaan negeri Kelantan yang ditadbir oleh PAS tidak mampu selesaikan, inikan pula nak jaga bola sepak Kelantan? Ha Ha Ha Ha.. Ditakdirkan Husam Musa yang menjaga KAFA, gua rasa jersi bola Kelantan pun sepasang jer untuk semusim. Pemain kena basuh sendiri selepas perlawanan. Ha Ha Ha Ha.


sumber: Facebooker

No comments: