About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, January 8, 2012

DOA RAKYAT BERSAMA ANDA PDRM!!


Hanya doa yang mampu kami hadiahkan kepada warga PDRM yang terpaksa menjalankan tugas berat besok hari. Kami bagi rakyat yang mencintai keamanan akan sentiasa menyokong jasa baik pihak PDRM dalam memikul tugas yang begitu besar kepada Malaysia. Bermula di dalam rumah kita sehinggalah menjaga negara itulah hakikatnya tugas seorang yang bergelar polis.


Walaupun difahamkan besok terdapat beberapa syarat yang diletakkan kepada penyokong Anwar Ibrahim, namun PDRM harus bersedia dengan sebarang kemungkinan. Apakah benar tidak ada unsur asing yang akan turut serta dalam perhimpunan tersebut? Tidak siapa yang maha mengetahui.Gua ingin mengucapkan semoga seluruh anggota PDRM yang terpaksa bertugas besok di Mahkamah, semoga anda mampu mengawal segala kemungkinan yang bakal terjadi. Mungkin anak, ibu, isteri, bapa anda yang begitu bimbang akan tugas anda besok hari. Sesungguhnya mereka akan bangga dengan anda jika kekacauan dapat di kawal oleh individu yang bergelar seorang polis.

Anda boleh baca sini untuk info lanjut.

No comments: