About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, January 22, 2012

BODoOO!!! AHLI PKR HANYA BERNILAI RM200 SAHAJA!!!

Bukti Sistem Pesanan Ringkas


"Ahli PKR diminta berkumpul di Dataran Merdeka sebelum berarak ke Jalan Duta pada jam 7 pagi. Taklimat dan duit sebanyak RM200 setiap orang akan disediakan kepada ahli, sebarkan- Rafizi"

Dahulu ramai turun berdemo free, tak payah bayar dan sanggup mengeluarkan duit poket sendiri. Puluhan ribu orang turun semata mata mahu mempertahankan Anwar.

Tetapi sejak akhir akhir ini pakatan terpaksa membayar kepada setiap pendemo untuk turun, semua ini kerana sambutan rakyat kepada pakatan semakin menurun. Mereka semakin bosan dengan penipuan dan fitnah yang dilakukan oleh para pemimpin pakatan.

Wang terpaksa dikeluarkan semata mata mahu meramaikan pendemo, inilah detik kejatuhan pakatan apabila terpaksa membayar pendemo dengan jumlah yang besar.

Gambar diatas didedahkan oleh blogger pakatan, bukti mereka membayar wang kepada setiap pendemo,

"SMS dari rafizi beb. Dia bagi rm200 seorang time demo 901. Itu pasal ramai yang datang. Datang sebab duit. Bukan pasal perjuangan. Bukan pasal keikhlasan. Tapi pasal duit. Ahli2 pkr seme boleh dibeli guna wang. Depa memang hampeh !!!! Depa memang jahat !!!!

G mati lah weh. Mati. Aku cakap mati. Faham tak?" - Amenoworld

Sumber : KGC

No comments: