About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, December 12, 2011

TERBAIK!!! JUTAAN PENGIKUT ANWAR PENUHI RUANGAN MAHKAMAH.

Jutaan penyokong Anwar 1998

Gambar diatas merupakan sokongan pengikut Anwar Ibrahim pada tahun 1998 yang berkumpul di hadapan mahkamah. Penyokong ini seolah menentang kerajaan BN yang zalim kerana mendakwa Anwar atas kes salahlaku seks iaitu main bontot lelaki dan salahguna kuasa. Fakta:Memang Anwar suka main belakang dan memang kaki songlap duit negara. Jutaan penyokong ini tidak berganjak walaupun diminta oleh pihak berkuasa supaya bersurai. Akibat terlalu sayang kepada Anwar Ibrahim, mereka ini sanggup bermandi darah demi menyelamatkan Anwar BABI. Namun ianya tidak berhasil apabila Anwar telah dijatuhkan hukuman yang setimpal dengan perbuatan jahat beliau. Ini cerita 1998. Apa berlaku sekarang? Gua amik gambar di bawah ini dari blog badutrakyat. Dengan izin. kekekeke.


Jutaan ker ni?

Gambar di atas adalah belasan penyokong tegar Anwar Ibrahim yang datang ke mahkamah hari ini untuk terus membela nasib Anwar Ibrahim. Hahahaha. Kecewa gua tengok. India mana la Anwar upah ni untuk bawa sepanduk. Mana pergi yang jutaan dulu? Mana pergi yang pernah berarak ke mahkamah pada tahun 1998? Hehehehe. Sudah lari meninggalakan Anwar lor... Apa sebab? Sah! mereka percaya bahawa Anwar adalah pelaku dalam video seks dan juga meliwat Saiful. India di atas ni? Geng Hindraf la kot. kekekeke. Hebat Anwar. Segelintir India masih dibelakang anda dan sebilangan besar rakyat Malaysia telah FUCK YOU la Anwar.


p/s: India suka main belakang? belakang tabir. Anwar Boleh Undur ABU

No comments: