About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, May 21, 2011

TERKINI!!! Wali Band Hasilkan Lagu Untuk AnwarTahniah buat 1Peluru.blogspot.com diatas usaha anda menghasilkan video yang agak menarik yang mungkin barangkali boleh memberi keinsafan kepada Anwar Ibrahim. Tok Limbong minta maaf kerana download video ini tanpa izin kerana begitu tertarik dengan hasil tangan 1Peluru.

Sememangnya lagu yang dinyanyikan oleh Wali Band iaitu kumpulan terkenal dari Indonesia amat bermakna jika dihayati oleh semua masyarakat terutama Anwar Brahim. hehehe. Tok Limbong juga sedang muhasabah diri setelah mendengar lagu ini.

Buat Anwar, Ingatlah saat kamu sakit sebelum kamu balun China Doll yang lain. Ingatlah orang yang sayangi kamu macam Izzah, KakWan sebelum kamu lakukan maksiat. Betulkah KakWan masih sayangkan Anwar? Cerrr citer... KakWan..hehehehe

Besok Tok Limbong akan ke pusat karoeke keluarga untuk praktis lagu Wali Band. Ehermmm.. Sedap ker suara? Harap boleh la masuk MENTOR tahun depan..hehehehe. MENTOR Tok Limbong adalah Tun Mahathir..

p/s: Anwar harus bertaubat


No comments: