About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, May 20, 2011

Beranikah Anwar Bersumpah Macam Najib?

Segala tomahan dan fitnah telah dilempar juak pembangkang terhadap Dato' Seri Najib samada sebelum beliau menjawat jawatan PM mahupun setelah bergelar pemimpin pertama negara Malaysia. Namun, Dato' Seri Najib tetap cool and steady kerana keyakinan beliau tinggi dalam membuktikan kebenaran. Anwar macamner? Marah sana, demo sini, huru hara dibuatnya bila video seks mengaitkan beliau disebarkan. Takut kerana salah kot. Tok Limbong heran dengan perilaku Anwar yang sentiasa menafikan bahawa dia bukan peliwat dan penzina tetapi masih takut untuk sumpah laknat bagi mengelakkan kekeliruan yang bermain dalam minda rakyat.

Kalau Dato' Seri Najib boleh bersumpah agar masyarakat tidak keliru dengan sebaran fitnah juak pembangkang, kenapa Anwar tidak? 10 minit sahaja masa diambil untuk membuat sumpah bukanya terlalu lama jika dibandingkan dengan ceramah tipu yang Anwar selalu adakan. Kalau tidak boleh bersumpah depan kami rakyat yang hina ini, cukuplah sekadar bersumpah depan Karpal Singh. hehehehe.p/s: Anwar harus bertaubat dan memohon maaf kepada Kak Wan yang selama ini dizalimi.

No comments: