About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, June 14, 2009

Wajarkah dimaafkan CHIN PENG?

nie lah wajah pengkhianat negara.

Angkara Chin Peng, berapa banyak isteri-isteri menjadi balu dan anak-anak kehilangan bapa.

Wajarkah Chin Peng dibenarkan pulang ke Tanah Melayu? Tidak terguris hati ahli keluarga pejuang tanah air yang menjadi mangsa kekejaman Chin Peng.

Tidakkah tindakan membenarkan Cin Peng kembali ke Tanah Melayu seolah-oleh mengiktiraf Chin Peng sebagai pejuang merdeka?

tapi mengapa ada pula Melayu bodoh yang bersetuju agar Chin Peng balik ke Tanah Melayu? Anwar nie sudah gila agaknya, mungkinkah Anwar nie buta sejarah?

dah kalau Anwar nie bodoh dan gila, maka orang-orang yang ikut Anwar nie pun bodoh dan gila jugak la...

2 comments:

Sulhairil Hafiz Bin Haji Sulaiman said...

Aslkum...
Seharusnya pemimpin pakatan pembangkang perlu melihat sejarah dan fakta. Sejarah telah membuktikan Chin Peng dan komunis adalah penderhaka negara dan tiada maaf kepada penderhaka. Anwar Ibrahim adalah seorang manusia yang sanggup mengadaikan negara demi kepentingan politik dan apa yang jelas Anwar turut menjadi pak turut kepad DAP. Hairan dengan sikap seorang bekas TPM (semasa dalam UMNO) tetapi tidak mempunyai akal yang waras selepas keluar dari UMNO adalah wajar beliau tidak jadi PM. Allah telah selamatkan Tanah Melayu (Malaysia)

TokLimbong said...

walam..kebenaran telah terbukti siapa yang cuba gadaikan agama bangsa dan negara.