About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, June 20, 2008

MEMANG SUDAH DIRANCANG


Paul Wolfowitz Robert Zoellick Shaul Mofaz
Selain menjadi warganegara Amerika Syarikat, Paul Wolfowitz juga merupakan warganegara Israel dan berbangsa Yahudi.Ketika Shaul Mofaz (TPM Israel) membuat pengumuman hendak menyerang Iran pada 6 Jun 2008, maka harga minyak naik mendadak mencecah USD$10 selepas itu

Wolfowitz juga pernah terlibat dalam beberapa mesyuarat pertahanan bersama Shaul Mofaz. Ini kerana Wolfowitz juga adalah warga Israel sama dengan Shaul Mofaz. Maka sejak sekian lamanya Anwar telah berhubung dengan seorang Israel bernama Wolfowitz dan tidak hairanlah mengapa Jerusalem Post (akhbar Israel) telah pun mencanangkan Anwar sebagai bakal Perdana Menteri Malaysia.
Robert Zoellick (Presiden World Bank) yang menggantikan Wolfowitz adalah juga sahabat karib Anwar. Zoellick & Wolfowitz pernah melobi Anwar untuk menggantikan Kofi Annan sebagai s/u Agung PBB. Adakah Anwar akan meminjam USD&200 juta dari IMF untuk memulihkan ekonomi Malaysia pada 1998. Jelasnya Anwar ialah boneka yang sudah lama diplan oleh golongan neo konservatif (Wolfowitz & Zoellick) untuk menjajah Malaysia secara terancang.
Selepas jatuhnya kerajaan monarki di Nepal, neo kon merancang untuk plan Anwar sebagai Presiden Negara Republik Malaysia. Inilah maksudnya 21 das tembakan meriam ketika Cohen menghamparkan karpet merah sewaktu lawatan Anwar ke Washington pada 1998.
No comments: