About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, April 1, 2013

Panas!! Tian Chua Langgar Babi? Tian Chua Memang Babi? #TolakPR


Tulisan yang AMAT BERANI oleh penduduk Felda Pasoh, Pasoh 2, Simpang Pertam, Jelebu, Negeri Sembilan.. 

Kalau kita lihat pada kenyataan dalam tulisan ini, ianya adalah sesuatu yang BAIK kepada rakyat yang berterusan DIKELENTONG oleh PARTI KELENTONG RAKYAT.. 

Tian Chua 'BABI'?? Haha sama lah pula dengan gelaran diberikan kepada DSAI kan? Sama je la dua2 orang ni.. 

Dalam satu PR, terdapat ramai jeneral yang menakhoda dan berlumba2 nak jadi FIRST MAN in Malaysia.. 

Yang kelihatan realitinya seolah-olah semua bersepakat menyokong DSAI menjadi PM Malaysia.. Tapi dalam hati dan fikiran mereka yang kita tak boleh baca, betulkah mereka ni benar2 mahukan DSAI jd PM?? 

Kalau dah semua tu KAKI KELENTONG, jangan percayalah jawabnya.. Tapi ini jugalah yang RAKYAT Malayia masih tak nampak dan buat2 buta je serta terus akur.. Fikirkan masa depan kita di bumi tercinta ini wahai sekalian rakyat Malaysia.. 

Jangan terus-terusan termakan dengan KELENTONG mereka ini.. Think about it guys!

sumber


Apakah kemarahan orang ramai yang berterusan ini kerana sikap Tian Chua yang tidak henti-henti terus salahkan UMNO dalam apa jua isu.

Baru-baru ini, perasaan marah orang ramai terhadap Tian Chua semakin memuncak apabila cina babi ini mendakwa kematian anggota keselamatan kita di Lahad Datu hanyalah sandiwara.

Tian Chua yang juga orang penting dalam kes menfitnah Najib Razak dan Rosmah berhubung kematian Altantuya kini dikecam hebat oleh segenap lapisan masyarakat.

Tolak Tian Chua beerti kita juga akan menolak Pembangkang secara total. Bye..bye...

1 comment:

Anonymous said...

TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!! TIAN CHUA BABI!!!

ANWAR BABI!!! ANWAR BABI!!! ANWAR BABI!!! ANWAR BABI!!! ANWAR BABI!!! ANWAR BABI!!! ANWAR BABI!!! ANWAR BABI!!!