About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, April 26, 2013

Limpahan Manusia Hadiri Ceramah PAS Di Lumut. Tumbang UMNO. #GE13


Mungkin saban hari manusia semakin jelik dan jemu dengan ceramah mencarut dan caci maki oleh pembangkang. Permulaan bicara disusun dengan ayat suci al-Quran, tetapi isi ceramah penuh dengan kata-kata yang kesat.

Semalam aku dan keluarga berkesempatan menjengak saudara terdekat di Pasir Panjang Laut Perak. Dapat info dari sepupu malam nanti ada ceramah PAS di Batu 9 Lekir.

Tidak ada apa yang nak buat di rumah, aku ajak sepupu layan ceramah PAS semalam. Dalam gambar di atas, calon Parlimen Lumut sedang berucap. Menjadi kelaziman, setiap patah perkatan pasti ada caci makin hamun terhadap orang lain.

Ramai ker yang hadir? Biarlah gambar yang berbicara. Apapun, tahniah la buat orang Lumut Perak kerana tidak gemar untuk hadir ceramah caci maki puak pembangkang.

Sesunggunya, kita di Malaysia ini menolak secara total politik mencarut, rusuhan dan politik samseng seperti yang di amalkan oleh puak pembangkang.1 comment:

Anonymous said...

Kah Kah Kah.. Hantu jer ramai ni..