About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, April 2, 2013

Gempar!! Selepas 40 Orang Di Sungai Siput, Lagi 60 Ahli PKR Di Perak Keluar Parti.


Petang tadi aku dapat info yang AMK Cabang Sungai Siput telah umum keluar parti bersama 40 ahli mereka dan berjanji akan sokong Barisan Nasional pada PRU13.

Terkini, 60 orang lagi ahli PKR di Pasir Salak umum keluar parti dan akan menyokong UMNO saat PRU13.

Aku malas nak ulas panjang tentang isu ini. U all yang diluar sana boleh fikir sendiri.

Saat Anwar Ibrahim duk sembang kata rakyat akan bangkit menentang Najib Razak, tiba-tiba berpusu-pusu ahli PKR keluar parti.

Apa kes? Mungkin ini berpunca daripada ketidak adilan Wan Azizah yang memecat si pelancap Merbok dan pada masa yang sama melindungi PELIWAT.

PKR kononya Parti Keadilan Rakyat sebenarnya hanyalah Parti Keadilan Kroni. Ahli biasa dipecat tanpa bicara, tetapi kroni dilindungi.


4 comments:

Anonymous said...

salah satu syarat menjadi ahli umno...anda perlu jadi bodoh!!!

Anonymous said...

Bodoh tak pe.Masih boleh diajar. Syarat jadi Ahli PR, biar kena cucuk hidung dan jadi pak turut, segala perilaku sumbang, tutup je sebelah mata. lagi lah hampeh.....

Anonymous said...

Nak jadi ahli PKR, mesti melalui saringan.

Saringan pertama :Melancap depan Lap Top.

Saringan kedua : Menahan jubor utk diliwat.

Saringan terakhir: U Ulang I Saman.

Anonymous said...

Masalahnya saya tak pun ahli umno dan majoriti yg bukan ahli...tapi saya nampak Umno/BN ada kepimpinan kalau ada kelemahan sama sama kita perbetukan. So kami sokong Umno/BN. Pkr dan pas byk yg tewas and dap boleh lah menang berapa kerusi. kerusi panas adalah tempat AI bertanding. Ini kali tewas kot.