About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comWednesday, April 10, 2013

Gempar!! Ahli PAS Bakar Bilik Gerakan UMNO Di Perak? #GE13 #TolakPRungai Rokam Ipoh Perak. Oleh kerana bendera PAS hilang mereka yang bergelar ISLAM yang kononnya mengamalkan AL-QURAN dan Sunah Nabi SAW sanggup berbuat demikian.

 Adakah ini yang PAS ajar kepada pengikutnya ? sanggup memfitnah tampa usur periksa  dan cepat
 menghukum tampa menyelidik terlebih dahulu.

jika perkara ini pun tidak boleh diselesaikan oleh orang-orang PAS bagaimana nak menegakkan HUKUM HUDUD PAS.. Begitulah ukurannya kepada PAS yang semakin hari, semakin banyak mempersendakan  AGAMA ISLAMS


Sah!! Pencacai PAS makin gila dan keterlaluan. Semakin hari semakin kurang ajar pencacai PAS. Kalau boleh semua harta milik orang UMNO/BN dia nak bakar dan hancurkan.

Wehhh.. Ingat benda ni main-main ker? Siap ugut nak bakar-bakar bilik gerakan ni apa kes? Apa pencacai PAS ingat pilihanraya ni sama dengan hari raya ker? Kalau hari raya boleh la kome bakar lemang, ini pilihanraya kempen biar la berpada-pada.

Aku rasalah kan, kalau PR memerintah Malaysia, orang PAS ni akan bermaharajalela macam bapak firaun la kot. Belum jadi kerajaan pun dah samseng, dah jadi kerajaan memang samseng tahap gaban la.


1 comment:

Anonymous said...

Memang gila babi dah orang PAS ni. Terlampau ekstrem dah ni sampai nak bakar-bakar bilik gerakan.