About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Wednesday, March 27, 2013

Sorry!! Kami Terpaksa Dedahkan Video Onani Seks Pemimpin PKR. Demi Negara Tercinta.

Konon bila baik dengan Ustaz, orang ingat kamu alim?

Malu beb.. Memang malu besar.. reti makan tapi tak pandai nak simpan.. kekeke.. Alih-alih kantoi chatting dengan awek lepas tu melancap depan web cam.

Amacam? Ada baru rasa nak nyesal? hehehe.. Dasar pemimpin PKR gila seks. Kalau dah nama PKR, sudah pasti pemimpin mereka kebanyakkan gila seks.



Amacam macai PR? Puas hati ker dapat pemimpin gila seks macam Sabarudin ni? Kalau dah ketua umum pun gila seks, apatah lagi anak buah macam Sabarudin ni. Hehehehe.

Kami bukan nak malukan Sabarudin, tetapi ianya terpaksa kerana ini melibatkan sebuah negara. Mana mungkin kami boleh biarkan seorang pemimpin yang gila seks macam Anwar dan Sabarudin ni.


Kalau sesiapa berminat nak jadi rakan facebook Sabarudin Lancap ni, boleh klik pada gambar di atas. Mana nak tahu, kalau ada rezeki boleh beronani dengan dia lagi. Harrkk tuihh!!

Nampaknya, saban hari semakin banyak isu moral dikalangan pemimpin PKR didedahkan. Hehehe.. Patut ler Anwar beria-ia sangat menyokong hak kebebasan seks. Memang itu hak juak PKR rupanya.

Sabarudin merupakan Ketua Penerangan PKR Cabang Merbok dan juga ahli Majlis MPSPK. Adusss... Seorang ahli Majlis, bahkan seorang Ketua Penerangan boleh melancap depan web cam. Mungkin itu cara Sabarudin bagi penerangan pada rakan facebook kot. hehehehe..

Berikut antara nama pemimpin PKR yang pernah terlibat dengan skandal seks. Badrol Amin, Azmin Ali, Anwar Ibrahim, Elizbeth Wong, dan SBARUDIN LANCAP!! Kah Kah Kah..

Sory Bro!! Bukan nak aibkan kamu, tapi kamu sendiri yang telah mengaibkan diri kamu dan keluarga kamu. Ingat PKR Ingat Seks!!


6 comments:

Anonymous said...

uwekkkk!! geli beb!! Eeeiiii!! Ada ker melancap depan webcam. Anwar Ibrahim juga standard tutuh jantan pun dalam hotel.. hahahah.. Malu beb..

pertiwi malaya said...

Budussssssss!!!

Anonymous said...

Bapak sapa la ni? Kalau aku jadi anak dia, mmg malu besar la doww.. Gila punya bapak..

Anonymous said...

Haramjadah puak PR ni.. Ketua kaki seks pun diaorang sanjung.. Dunia dah nak kiamat barangkali...

Anonymous said...

sapa agaknya jd model sampai dia goncang lembing?eli wong?nurul izzah?mak lampir?latheefa koyak?atau abby abadi?

Anonymous said...

Malu .........oooooooo