About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Wednesday, March 27, 2013

PKR Parti Hipokrit!! Nah.. Ini Buktinya!!



Hark!! Tuihh!! Konon perjuangkan hak kebebasan bersuara, kononya perjuangkan kebebasan media. Tapi semuanya hanya lakonan parti PKR anak beranak ni.

Mana pergi janji dalam manifesto PR yang perjuangkan hak kebebasan bersuara? Belum jadi kerajaan, awal-awal dah sekat kebebasan suara media.

Butuh la Anwar Ibrahim.. Kenapa? Takut dapat soalan killer dari media TV3 dan Utusan ker? Hahaha.. Memang sialan la PKR ni. Belum memerintah negara pun dah tunjuk belang. Kalau jadi pemerintah, semuanya nak disekat kalau tidak pro pada mereka.

PKR memang parti hipokrit. Apa yang dia cakap semuanya dia tidak buat. Setiap kata-kata mereka semuanya dusta dan tipu helah jer.

Come on ler Anwar. Kata anak jantan, cakap anugerah tuhan, tak kan dengan media pun nak takut? Pondan la lu Anwar.. Potong la batang bagi makan anjing. 

Lihatlah Malaysia.. Lihatlah macai PR. Parti yang kononnya kamu nak angkat jadi pemerintah sudah sekat hak orang bersuara.. Telus ker mereka ini? Nak jawab are you gay or not pun tergagap, patutpun sekat media TV3 dan Utusan.

Hah!! Rafizi apa cer? Takut wartawan Agenda Daily bagi soalan jerat lagi ker? Hehehe.. Sah!! Memang pondan la puak-puak lahanat ni..

2 comments:

perak jaya said...

salam perjuangan.. mohon pautkan blog kami disini

http://perakrawk.blogspot.com/

saya telah pautkan blog tn/cik disana

tq!!

Anonymous said...

Pakatan Rakyat memperjuangkan kebebasan akbar konon.

Wa cakap lu orang semua lanca*. Hipokrit politik tersohor di dunia.