About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, March 21, 2013

Koleksi Gambar Anwar Ibrahim Yang Wajib Anda Tengok!! Anwar Jangan Saman Aku!!Suatu ketika aku cukup bangga dengan Anwar Ibrahim. Kebolehan beliau berpidato menjadikan beliau salah seorang pemimpin idola aku.


Setiap kata-kata yang keluar dari mulut Anwar Ibrahim seolah-seolah satu sihit yang maha dasyat menjadikan aku terpukau. Setiap susunan ayat yang keluar dari mulut beliau bagaikan satu dalil yang benar untuk aku terus sokong beliau.


Namun, semuanya itu satu kesilapan yang paling besar aku pernah lakukan. Rupanya-rupanya idola aku ketika itu adalah seorang manusia yang sangat hipokrit dan jahil yang amat dasyat.


Setelah mahkamah mengesahkan yang Anwar seorang homoseks dan salahguna wang negara untuk kepentingan peribadi pada awal tahun 1999, rasa hormat aku terhadap Anwar terus zero


Anwar bukan lagi seorang pemidato yang hebat bagi aku, sebaliknya Anwar seorang kaki kelentong yang sangat dasyat. Setiap kata-kata Anwar hari ini bagaikan kuman yang boleh membawa kepada penyakit yang amat kronik.


Tambahan lagi apabila video yang 99.99% tulen ini pula 100% menyerupai Anwar Ibrahim. Kalaupun Anwar kata video itu fitnah, tetapi setiap pembohongan beliau selama ini sudah cukup untuk aku hilang hormat pada beliau.


Aku benci kepada Anwar bukan Video seks beliau yang menjadi faktor utama. Tetapi sikap hipokrit Anwar yang kononya alim menjadi asbab yang jelas kenapa Anwar perlu ditolak secara total. Soryyy Anwar. Kamu hanyalah dajjal pada aku

2 comments:

Anonymous said...

Bapak segala YAHUDI....

Anonymous said...

koleksi gambar mat kunyit...gambar jambu2 je yang takde...