About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, March 29, 2013

Kah Kah Kah. Kesian Macai PAS. Dapat Pemimpin Pun Jenis Bodoh!! Baca Sini!! #TolakPR


Konon nak tunjuk dia ni seorang yang hebat, boleh makan dengan speaker dewan dan boleh mesyuarat sebagai jawatankuasa dewan rakyat tetapi terkeluar kebodohan seorang wakil rakyat.

Kalau yang menulis tu jenis orang kebanyakkan, tidak lah kita nak mengata sangat, tetapi yang menulis itu adalah manusia yang bergelar seorang wakil rakyat Mampos Omar.

Aku rasa budak darjah satu lagi pandai berbanding Mampos Omar ni. Apa tidaknya... cuba u all tengok apa yang dia tulis dalam akaun twitter beliau?

"Launch dgn Speaker Derwan Raakyat Tan Seri Pandikar amin mulia sebelum mesyuarat j/k dewan". hehehehe.. Apa kebodohan Mampos Omar yang u all boleh kesan beb?

Memang gagal beb.. Sapa ler yang pilih dia jadi wakil rakyat Pokok Sena ni? hehehe.. Kesian orang pokok sena, dapat wakil rakyat tapi bangang nak mampos. 

Ada orang RT tweet dia beb. U all tengok pula di bawah. Hehehehe.. konon nak spell in English.. sekali kantoi!! kah kah kah.Woit Mampos Omar.. Kalau nak menulis pun, jangan la nunjuk yang kamu ni bodoh sangat. Bukan sahaja memalukan orang Pokok Sena, tetapi memalukan imej negara la bangang. Malaysia dapat ahli parlimen yang bodoh dan tidak pandai mengeja.

Mampos nak eja Dewan jadi Derwan...nak eja Rakyat jadi raayat.. nak eja Tan Sri jadi Tan Seri...nak eja Lunch jadi launch.. kah kah kah kah..


Aku cadangkan Mampos masuk pertandingan SIR Spell it right sebelum mengupdate akaun twitter beliau. Kwa Kwa Kwa.

Kalau wakil rakyat macam Mampos Omar pun dah bodoh...macai PR yang menyokong 2,3 kali ganda bodohnya.. hehehe.. Macam ni ker nak jadi pemerintah negara? 

2 comments:

Anonymous said...

Kah Kah Kah!! Sadis bro.. Siapa la cikgu yang mengajar Mahfuz Omar ni dulu? Kah Kah Kah..

Anonymous said...

Ni la melayu yang konon nya agama islam, sorry la bro,apa nak heran kalau tersalah ejaan??? Rasullah dulu pun tak tahu menulis,yg penting sekali akhlak seseorang tu,pemimpin2 penyamun buat salah yang lagi besar tak nampak pulak,mampus beeend nanti kita tenggok berapa banyak menteri yang konon nya baik la sangat nanti kira besi...assalammualaikum