About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, January 15, 2013

Kenapa Sekarang? Kenapa Tidak Dahulu? Mohon Pencerahan.Umum ketahui, sekarang puak Kristian yang dikepalai oleh Parti DAP tidak henti-henti mendesak pemimpin kita untuk benarkan orang Kristian guna kalimah suci Allah dalam kitab Injil.

Tuntutan mereka itu disokong penuh oleh pemimpin PAS liberal seperti Haji Hadi dan Khalid Samad. Ini menguatkan lagi hujah puak Kristian bahawa mereka berhak gunakan kalimah Allah itu.

Persoalan yang timbul, kenapa baru sekarang mereka tuntut? Kenapa tidak 5 tahun yang lepas, kenapa tidak 10 tahun yang lepas, kenapa sekarang baru mereka tuntut bagai nak rak?

Persoalan juga timbul, kenapa suatu ketika PAS menghalang betul-betul orang bukan Islam permainkan agama suci Islam, kenapa dahulu PAS kata DAP syaitan iblis? Tetapi sekarang mengapa PAS seolah akur dengan segala tuntutan DAP?

Aku pun belum ada jawapan kenapa semua ini boleh berlaku. Kenapa sekarang? Apakah kerana perpecahan umat yang begitu ketara dikalangan orang Islam? Mohon pencerahan.

No comments: