About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, January 8, 2013

Gilooo!! 100,000 Naskah Bible Atau Injil Akan Diedar Secara Percuma Termasuk Negeri Kelantan?DAPig perlu tampil untuk memberi penjelasan berhubung isu ini. Apakah DAPig benar-benar ingin menyebar luaskan kitab injil ini ke seluruh negara termasuk negeri serambi Mekah Kelantan?

Jika perkara ini benar terjadi, ianya satu tamparan hebat buat orang Islam di Malaysia. Kristian seolah-olah ingin perluaskan agama mereka di bumi Malaysia.

Bersediakah orang Melayu Islam terutama ibu bapa untuk melihat anak mereka bertukar kepada agama Kristian? Bersediakah kita orang melayu Islam duduk di bawah pemerintahan Kristian?

Jika benar DAPig akan mengedarkan bible ini secara percuma, apakah yang menjadi kekuatan kepada mereka untuk terus jalankan gerakan ini? Sudah pasti sebab orang Islam tidak lagi sensitif dengan isu agama.

Jika kalimah Allah pun orang Islam PAS benarkan kristian gunakan dalam gereja, inikan pula sekadar mengedarkan kitab injil secara percuma.

1 comment:

Anonymous said...

berat nanang puok PAS ni. Makin sesat doh awok dio..