About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, January 5, 2013

Giloo!! Sekolah Rendah Bakal Dihapuskan? PRU13 BN Tumbang?Aku cadangkan agar pemimpin dan penyokong PAS tidak perlu lagi menghantar anak mereka ke sekolah rendah sebab taraf cikgu sekolah rendah tidaklah seberapa. Biarkan anak mereka belajar di rumah dan sebagainya. Cikgu sekolah rendah memang sehina-hina manusia.

Celako!! Celako!! Celako!! Kepada cikgu sekolah rendah, baik anda jangan masuk campur dalam hal politik sebab Haji Hadi kata anda tidak layak untuk menegur pemimpin PAS. Pemimpin PAS semuanya maksum barangkali.

Celako!! Celako!! Memang Celako!!! Wahai cikgu.. Tempatmu hanyalah di bilik darjah dan bilik guru. Anda tidak layak menjadi seorang penulis buku. Anda mungkin juga tidak layak memimpin negara. Jasa anda mendidik anak-anak kami orang PAS bagaikan tidak ada apa-apa melainkan hanya makan gaji hasil daripada yuran yang orang PAS bayar.

Aku cadangkan, jika PAS memerintah Malaysia selepas PRU13 adalah lebih baik sistem sekolah rendah dihapuskan sebab cikgu sekolah rendah tidak ada kualiti pun. Itu pun kalau PAS memerintah ler.. 

No comments: